Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:45
Τοπικά

Από τη Νέα Ιωνία ξεκινά το μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού και ζωνοποίησης του δικτύου ύδρευσης






Ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαϊου οι εργασίες κατασκευής του χρηματοδοτούμενου έργου «Εκσυγχρονισμού και Ζωνοποίησης του Δικτύου Ύδρευσης» της ΔΕΥΑΜΒ, προϋπολογισμού 17 εκ. ευρώ.
Το έργο προβλέπεται να περαιωθεί σε 40 μήνες και οι εργασίες κατανέμονται σε 18 ζώνες στο Πολεοδομικό Συγκρότημα των Δ.Ε. Βόλου και Ν. Ιωνίας. Τους πρώτους μήνες θα εκτελεστούν εργασίες στην περιοχή της Ν. Ιωνίας που περικλείεται μεταξύ των οδών Ικάρων – Μανδηλαρά – Παρασκευοπούλου – Καραμπατζάκη – Λεωφ. Ειρήνης με έναρξη στην οδό Μ. Μερκούρη (από Μανδηλαρά προς Πολυτεχνείου).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑMΒ, κατά την κατασκευή του έργου ενδέχεται να υπάρξει προσωρινή δυσχέρεια στην καθημερινότητα των συμπολιτών, αλλά το έργο είναι σημαντικό για την ποιότητα και την ποσότητα του νερού στην πόλη. «Η ΔΕΥΑΜΒ ευχαριστεί τους δημότες για την κατανόησή τους και θα τους ενημερώνει περιοδικά για την περιοχή εξέλιξης των εργασιών και ενδεχόμενες προσωρινές διακοπές υδροδότησης στις εν λόγω περιοχές», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.