Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:44
Αθλητικά

Από «πεντάρα» σε «πεντάρα» πετάει ο Volos NFC






Για έναν ακόμη αγώνα ο Volos NFC έκανε επίδειξη ισχύος και επικράτησε με 5-0 του Διγενή Νεοχωρίου.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πέτυχε την ενδέκατη νίκη της σε δώδεκα αγώνες, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα και απέδειξε ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο.

Ο Volos NFC άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ζέρη από τα δεξιά και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 21′ ο Πέντα πήρε τη σκυτάλη κι μ’ ένα όμορφο γκολ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.  Έξι λεπτά αργότερα ο Δεμηρτζόγλου με κεφαλιά σε σέντρα του Ζέρη, έγραψε το 3-0 για την ομάδα του, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Volos NFC σημείωσε άλλα δύο τέρματα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Αρχικά στο 81ο λεπτό ο Ντεντάκης με κεφαλιά πέτυχε το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ζέρης στο 92ο λεπτό.

VOLOS NFC: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (46’ Ντόσης), Πέντα (54’ Σαλαμούρας), Καμπαγέρο, Μάντζης (46’ Κυπαρίσσης), Πίτου Γκαρσία (63’ Δημηνάς), Ηλιόπουλος.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Β. Μπιρσίμης): Καρατζάς, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής (73’ Ψαρράς), Αετόπουλος, Σκόνδρας, Μεζίνι (63’ Τσικρικάς), Γκαγκαστάθης (46’ Γιαννούλας), Αμπαδιωτάκης (46’ Κατσαμάγκας)