Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:50
ΒόλοςΤοπικά

Απόψε το Γιορτινό τραπέζι στην πλατεία Αγ. Νικολάου από τον Δήμο Βόλου






Πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, από τον Δήμο Βόλου και το… στρώσιμο του παραδοσιακού – την τελευταία πενταετία- γιορτινού τραπεζιού για όλους τους δημότες, που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο μπροστά από τον περίβολο του Αγίου Νικολάου.
Εχουν εξασφαλιστεί περί τις 3.000 μερίδες φαγητού που ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα προσφέρουν στους δημότες, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για καλά Χριστούγεννα.
Ο γιορτινός μπουφές θα είναι πλούσιος και θα περιλαμβάνει πλήρες μενού: σαλάτες, πίτσες, κρέπες, σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, λουκάνικα και συνοδευτικά, όπως ρύζι και πατάτες, αλλά και γλυκά, άφθονο κρασί και τσίπουρο. Μαζί με τον Δήμο Βόλου «συμπράττουν» για το στρώσιμο του τραπεζιού 50 επιχειρήσεις της πόλης. Το… σερβίρισμα θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Το γιορτινό τραπέζι θα πλαισιωθεί και μουσικά. Στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και στη σκηνή που έχει στηθεί, τον «λόγο» θα έχει μουσικό συγκρότημα, που θα παίζει λαϊκά τραγούδια, ενώ θα υπάρχουν και χορευτικά.Παράλληλα εμφάνιση στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί και από το «Μουσικό Φορτηγό», το πρωτότυπο κινούμενο όχημα που μεταφέρει μπάντες στις περιοχές του κέντρου της πόλης διασκεδάζοντας το κοινό και δίνοντας «φωνή» σε τοπικά εναλλακτικά μουσικά σχήματα.