Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:24
Τοπικά

Απόψε στις 7 το γιορτινό τραπέζι αγάπης στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου






Μία βραδιά με μουσική και εδέσματα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00, στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για τον κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα θα προσφέρονται δωρεάν. Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» και παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος».

Και φέτος την εξυπηρέτηση των συμπολιτών θα αναλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, με επικεφαλής τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο.

Η περυσινή επιτυχία του «Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού δύο χιλιάδων και  μίας θέσεων» επαναλαμβάνεται φέτος με 3.000 και μία πλέον θέσεις, καθώς η περυσινή και προπέρσινη συμμετοχή έθεσαν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι διοργανωτές,  οι δημότες της πόλης καλούνται να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η προσπάθεια απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει με την υποστήριξη των επιχειρήσεων οι οποίες με προθυμία προσέφεραν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους καθώς και στους εθελοντές των οποίων η συμμετοχή είναι καθοριστική για τη διεξαγωγή των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που υλοποιούνται από το Δήμο Βόλου.