Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:34
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗΧωρίς κατηγορία

Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κατσίκη των ΑΝΕΛ






Τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν.

Υποπτος για αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ ο Κατσίκης

Μετά την αποχώρηση-έκπληξη του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, εξαιτίας του Σκοπιανού, σήμανε συναγερμός στην κυβέρνηση για τυχόν νέες απώλειες βουλευτών της συγκυβέρνησης.

Το Μαξίμου υποψιάζεται τουλάχιστον δύο νέες απώλειες και προσπαθεί με υψηλούς τόνους και τα περί αποστασίας να τους αποτρέψει από την έξοδο. Οι «ύποπτοι» από τους ΑΝΕΛ είναι ο Κώστας Κατσίκης, που έχει συγκρουστεί πολλές φορές με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα «αριστερής» ατζέντας, και ο Βασίλης Κόκκαλης, παρότι η ηγεσία είχε φροντίσει να τον καλοπιάσει κάνοντάς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τυχόν απώλεια δύο βουλευτών οδηγεί την κυβέρνηση ουσιαστικά στην απώλεια της δεδηλωμένης.

Ο Κατσίκης δηλώνει «πιστός»

Ας σημειωθεί ότι νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, ο Κώστας Κατσίκης είχε κάνει δηλώσεις με τις οποίες δήλωνε πιστός στο κόμμα του.

Μένω σταθερός, δεν αποχωρώ και δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν. Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα  έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

«Αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα» δήλωσε ο κ. Κατσίκης. «Βγάλτε τα συμπεράσματά σας όταν ο κ. Λαζαρίδης χειροκροτεί τον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο και την επομένη αποχωρεί», δήλωσε, αναφερόμενος στους δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ που δεν ανήκουν πια στο δυναμικό του κόμματος του Πάνου Καμμένου.