Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 20:52
Αθλητικά

Απόλυτο φαβορί για το 5 στα 5 ο Ολυμπιακός Βόλου






Με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου την Αμβρακία Κωστακίων αύριο το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την εκτός έδρας νίκη τους επί της Πύδνα Κίτρους προελαύνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι το απόλυτο φαβορί για την πέμπτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία από τις πλέον αδύνατες ομάδες του ομίλου.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να εφιστά την προσοχή των ποδοσφαιριστών του καθώς γνωρίζει καλά ότι όλα τα παιχνίδια, ακόμα και με τις θεωρητικά εύκολες ομάδες κρύβουν παγίδες.

 

Τρεις απουσίες

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς από τον αυριανό αγώνα του Πανθεσσαλικού θα απουσιάσουν ο Ντα Κόστα ο οποίος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ο τραυματίας Ζώνας, καθώς και ο Δωματάς ο οποίος στο ματς με την Πύδνα συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

 

Διαιτητής

Τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Αμβρακία Κωστακίων θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας, έχοντας για βοηθούς του Κωνσταντίνο Γιάντση και Αχιλλέα Κίκζα.

 

Τα εισιτήρια

Για τον αυριανό αγώνα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ τα εισιτήρια για γυναίκες, ανέργους και παιδιά από 12 ετών και άνω, 5 ευρώ.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:00.