Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:15
Αθλητικά

Αποφασισμένοι για μία ακόμη νίκη στον Βόλο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (3.00 μ.μ. ΕΡΤ3)






Την 15η νίκη του σε 18 αγώνες θα επιδιώξει να πετύχει ο Βόλος στη σημερινή (3.00 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Οι “κυανέρυθροι” του Βόλου, θέλουν να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, ώστε να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, έπειτα από τη χθεσινή ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα.

Βέβαια, το έργο των ποδοσφαιριστών του Χουάν Φεράντο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφενός γιατί ο Απόλλων Πόντου δείχνει ανεβασμένος και αφετέρου γιατί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλαμαριάς βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη, ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα.

Θυμίζουμε ότι από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λούκας, Βασιλείου, Καραγκιολίδης και Ρούσσος, ενώ στη διάθεση του Χουάν Φεράντο θα βρίσκονται ο Κότο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Γκαλίτσιος ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο αγώνας της Καλαμαριάς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.