Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:18
Τοπικά

Απονομή υποτροφιών σε οκτώ αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου






Η απονομή υποτροφιών σε 8 αριστούχους μαθητές της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου από το ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου που εδρεύει στην Αμερική, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 04-12-2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Δ. Νασίκας τόνισε στους αποφοίτους: «Καλή Σταδιοδρομία σε όλους σας. υγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Μπορεί να υπήρξε αμφισβήτηση προς τους γονείς σας όλα αυτά τα χρόνια λόγω του άγχους σας και της πίεσης των εξετάσεων αλλά είναι αυτοί που σας βοήθησαν με τη στήριξη τους να κατακτήσετε τα όνειρα σας».

unnamed-3
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Γ. Παπατόλιας, απευθυνόμενος στους αποφοίτους ευχήθηκε: «Συγχαρητήρια σε όλους σας. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να σας απονέμεται η υποτροφία του συμπατριώτη μας, Χάρι Τριανταφύλλου, μιας μεγάλης προσωπικότητας που δραστηριοποιήθηκε στην Αμερική αλλά ποτέ δε λησμόνησε τη γενέτειρα του. Πάντα να θυμάστε το ρητό «Τιμή και δόξα στο Θεό, στους γονείς και στους δασκάλους, γιατί σε αυτούς οφείλουμε τα πάντα».»
Τις υποτροφίες απένειμε στους 8 αριστούχους η Διευθύντρια Τμημάτων Εγγραφών της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, κα. Έλλη Κωνσταντίνου, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και την πορεία του Χάρι Τριανταφύλλου. Μαζί της ήταν, επίσης, ο κ. Άγγελος Αγγελίδης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Σχολής και οι εκπρόσωποι του Τμήματος Εγγραφών, κ.κ. Γρηγόρης Σούγγαρης, Λένα Εξαδακτύλου και Εύα Καλαϊτζίδου.

Οι 8 αριστούχοι που τιμήθηκαν κατά την απονομή είναι:
1) Αρχοντή Μαρίνα-Ευσταθία,, 2) Γάρου Αργυρώ, 3) Πάσχου Αικατερίνη, 4) Καραγιάννης Κωνσταντίνος, 5) Γεωργούδη Ευαγγελία, 6) Συρταδιώτη Κωνσταντίνα, 7) Αποστολίνα Κωνσταντίνα και 8) Μπομπότης Θεοφάνης.