Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 06:32
ΒόλοςΤοπικά

Αποκάλυψη – σοκ Οντόπουλου: Υπονόμευσαν το open mall και χάθηκαν 2 εκατ. € για να μην πιστωθεί στον Αχ. Μπέο






Μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία που έγινε στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου, στην TRT, από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Απ. Οντόπουλο πέρασε μάλλον στα ψιλά, αν και είναι άκρως αποκαλυπτική για την κακοδαιμονία και τη μιζέρια που για χρόνια μάστιζε αυτή την πανέμορφη πόλη, προκειμένου οι δυνάστες της να διατηρήσουν τα προνόμια σε βάρος των Βολιωτών.

Όπως, λοιπόν, είπε απερίφραστα, ο κ. Οντόπουλος, χωρίς να μασάει τα λόγια του, όταν ρωτήθηκε για το «ναυάγιο» της προσπάθειας δημιουργίας Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου («Open Mall»), που θα συντελούσε στο να “πέσουν” στην αναβάθμιση της επιλεγμένης περιοχής, στα όρια της παλιάς εμπορικής αγοράς του Βόλου (Ιωλκού – Ξενοφώντος – Δημητριάδος – Γαλλίας), δύο εκατομμύρια ευρώ (!) υπήρξαν παράγοντες που πίεσαν τους καταστηματάρχες να αρνηθούν γιατί θεώρησαν ότι θα πιστωνόταν το έργο θετικά ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αλλά και ο ίδιος! Και το πέτυχαν!!!

Και, όμως, μετά την αποκάλυψη αυτή, αντί να τα δημοσιογραφικά, βραβευμένα και μη, σαϊνια, να ξαμοληθούν για να εντοπίσουν αυτούς τους υπονομευτές μιας τέτοιας προσπάθειας και να τους ξεμπροστιάσουν, είδαμε δημοσιεύματα σαν το παρακάτω (από τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ) που απλώς επιβεβαιώνουν τον ξεπεσμό και την ανυποληψία μια μερίδας των τοπικών ΜΜΕ… διαβάστε και αηδιάστε:

«I love Volos»… και ο κακός μας ο καιρός

Ακόμη και ο Αλμυρός κατάφερε να αξιοποιήσει το πρόγραμμα και να υποβάλει πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου («Open Mall») από τον Δήμο και το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία. με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1,650 εκατ. ευρώ. Στον Βόλο, τζίφος! Άλλη μια πανελλαδική «διάκριση». Πάντως από τις κιτσάτες επιγραφές «I love Volos», να φάνε κι οι κότες….

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη (το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από το 8ο λεπτό μέχρι τέλος):