Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:57
Κόσμος

Αποκάλυψη: Ο παιδεραστής Μαρκ Ντιτρού σχεδίαζε να δημιουργήσει υπόγεια πόλη με τα παιδιά που είχε απαγάγει






Το όνομα του Βέλγου Μαρκ Ντιτρού έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη όταν αποκαλύφθηκαν οι βιασμοί, οι απαγωγές και οι παράνομες φυλακίσεις ανήλικων κοριτσιών. Όμως, ο διαβόητος παιδόφιλος δεν θέλησε να αρκεστεί στα εγκλήματά του, αλλά είχε επιπλέον σχέδια για τα θύματά του.

Ο Julien Pierre, πρώην δικηγόρος του παιδόφιλου, που τον είχε εκπροσωπήσει στο δικαστήριο από το 1996 μέχρι το 2003, έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε το αρρωστημένο σχέδιο του Ντιτρού. Ο άνθρωπος, που το όνομά του έγινε συνώνυμο με την παιδεραστία, είχε αναφέρει στον συνήγορό του: «Έχεις συνειδητοποιήσει γιατί επέλεξα αυτό το σπίτι και αυτή την περιοχή; Το σχέδιό μου είναι να κάνω μαζικές απαγωγές παιδιών και να ιδρύσω μια υπόγεια πόλη όπου το καλό, η αρμονία και η ασφάλεια θα επικρατήσουν».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Julien Pierre, ο διαβόητος παιδόφιλος και κατά συρροή δολοφόνος, είχε σχέδιο να απαγάγει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και να τα φυλακίσει σε μια υπόγεια πόλη.

Το 1995 ο Ντιτρού απήγαγε και σκότωσε δύο κορίτσια από την βελγική πόλη Σαρλερουά πυροδοτώντας στην χώρα τόσο μεγάλη αναστάτωση, ώστε να πέσει η κυβέρνηση. Τα δύο κορίτσια ήταν μόλις οκτώ ετών όταν τα απήγαγε ο παιδόφιλος και αφού τα φυλάκισε στο υπόγειο του σπιτιού του τα άφησε να πεθάνουν από την πείνα μέσα σε έναν σκοτεινό λάκκο που είχε σκάψει. Εκείνη την περίοδο δύο άλλα κορίτσια βρέθηκαν θαμμένα ζωντανά και άλλα δύο κατόρθωσαν να διαφύγουν, αλλά τα λάθη της αστυνομίας στην υπόθεση Ντιτρού οδήγησαν τους Βέλγους να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν.