Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:26
Τοπικά

Αποκάλυψη Μπέου για Πάτση: Στη λίστα που ερευνά ο Άρειος Πάγος για «εισπρακτικές»






Ευθεία επίθεση στον Ανδρέα Πάτση έκανε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου προχώρησε μάλιστα στην αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας Πάτσης περιλαμβάνεται στη λίστα των υπεύθυνων εισπρακτικών εταιριών που ελέγχονται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο Αχιλλέας Μπέος χαρατήρισε τον Ανδρέα Πάτση, αναξιόπιστο και νόμιμο “μπράβο” που με κάθε τρόπο προσπαθεί να εισπράξει τις δόσεις από τους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Αναλυτικά η δήλωση του αιρετού Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής:


“Ούτε ως ανέκδοτο δε στέκει η περίφημη αναφορά στον Εισαγγελέα του, αλήστου μνήμης, για τους Βολιώτες, Ανδρέα Πάτση σε βάρος μου, ότι δήθεν του πρότεινα να στήσουμε τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης. Χρόνια τώρα πιπιλάει αυτή την… καραμέλα, μαζί με άλλες, αλλά ουδέποτε προσκόμισε ένα, έστω, στοιχείο, πλην του αναξιόπιστου προσωπικού του λόγου. Αλλωστε όλοι θυμούνται τα αποτελέσματα των μεταξύ μας αγώνων και μπορούν να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα του ανδρός. Για όσους, πάντως, ασχολούνται ακόμη με τον Πάτση, πλην των συγκεκριμένων δημοσιογραφικών σκουπιδιών του Βόλου, για ευνόητους λόγους, και διερωτώνται πως και προχώρησε τώρα στην αναφορά, να τους δώσω κι εγώ μια είδηση, που πραγματικά ενδιαφέρει την κοινωνία: Ο κ. Ανδρέας Πάτσης περιλαμβάνεται στη λίστα, και μάλιστα σε περίοπτη θέση, των υπευθύνων εισπρακτικών εταιριών που ελέγχονται στην εκτεταμένη έρευνα που μόλις ξεκίνησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΥΓ. Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν τι είναι η νέα μόδα των εισπρακτικών εταιριών, να σημειώσουμε ότι είναι νόμιμοι «μπράβοι» που με κάθε τρόπο προσπαθούν να εισπράξουν τις δόσεις από τους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Με κάθε τρόπο…

ΥΓ1. Στους διώκτες μου έχω δώσει μια συμβουλή, που δεν την άκουσαν. Για να με πλήξετε πρέπει να βρείτε σοβαρά δημοσιογραφικά «εργαλεία». Αυτά που έχετε είναι άχρηστα και ξεπερασμένα. Ο κόσμος μας γνωρίζει όλους και δεν τρώει σανό!”