Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 20:49
LIFE

Απιστίες, ψέματα και απόσταση έβαλαν τέλος στη σχέση Μποτία-Φουρέιρα

Παρά τις προσπάθειες που έκανε το διάσημο ζευγάρι, κάποια ψέματα και απιστίες έβαλαν τους τίτλους τέλους.





Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα έζησαν έναν φλογερό έρωτα, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, η έλλειψη χρόνου και η απόσταση έδωσαν τη χαριστική βολή στη σχέση τους, σύμφωνα με το «Ciao».

Τα προβλήματα ξεκίνησαν στα τέλη της περασμένης άνοιξης. Η Φουρέιρα μόλις είχε ξεμπερδέψει από τις υποχρεώσεις της με τη Eurovision και έλειπε για αρκετό καιρό από την Ελλάδα καθώς προωθούσε το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε τον διαγωνισμό.

Την ίδια περίοδο ο Μποτία έψαχνε ομάδα στο εξωτερικό. Τα θέματα αυτά έφεραν τις πρώτες προστριβές στη σχέση τους, ενώ παράλληλα υπήρξαν και κάποιοι άλλοι λόγοι, όπως οι υπόνοιες της τραγουδίστριας ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν ήταν και τόσο… φρόνιμος το διάστημα που ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Η Φουρέιρα υπολόγιζε ότι ο αγαπημένος της θα συνέχιζε σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, κάτι που θα έκανε πιο εύκολο να βρίσκονται συχνά. Όταν όμως ο Μποτία της ανακοίνωσε τη μετακόμισή του σε χώρα της Μέσης Ανατολής, εκείνη αιφνιδιάστηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας μεγάλος καβγάς.

Παρόλα αυτά το τέλος της σχέσης τους δεν γράφτηκε τότε αλλά μερικούς μήνες αργότερα. Το ζευγάρι επικοινωνούσε τηλεφωνικά, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισαν πως δεν πάει άλλο. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν προσπάθειες για να κρατήσουν τη σχέση τους, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, η απόσταση αλλά και κάποια δείγματα απιστίας που είχε δείξει στο παρελθόν ο Μποτία έφεραν την οριστική ρήξη.

Σύμφωνα με άνθρωπο που ξέρει καλά την τραγουδίστρια, οι αμφιβολίες που είχε για εκείνο την τρέλαιναν, ειδικά τώρα που ζούσε ο ένας μακριά από τον άλλο…