Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:49
Τοπικά

«Απειλούν τους θεσμούς γιατί δεν έχουν τεμαχίσει ή κάψει τον Αχ. Μπέο»! – Επιστολή – κόλαφος πολιτών κατά των έξι ΣΥΡΙΖΑίων στο ΔΣ






Επιστολή δύο πολιτών του Βόλου, με εξαιρετικά σκληρούς και οξείς χαρακτηρισμούς κατά των έξι «ανεξαρτήτων» δημοτικών συμβούλων Βόλου, δηλαδή αυτών του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους υποδεικνύει ευθέως ως υποκινητές ενός δημοσιεύματος στην «Εφημερίδα των Συντακτών» εναντίον του Αχιλλέα Μπέου και με «απειλές» κατά όσων θεσμικών παραγόντων «δεν τον έχουν ακόμη τεμαχίσει ή κάψει ή κάτι τέτοιο» δημοσιοποιήθηκε χθες.

Συγκεκριμένα στην επιστολή που απευθύνεται στους Πρόεδρο Πρωτοδικών Βόλου, Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναφέρονται τα εξής (απαλείφονται σκληροί χαρακτηρισμοί που ούτως ή άλλως δεν προσθέτουν στην απόδοση του νοήματος της επιστολής):

«Παρακολουθώντας με έκπληξη και οργή την γεμάτη θράσος και ψέματα κάποιων πραγματικά ξετσίπωτων τύπων στο δ.σ. του Δήμου Βόλου να θεωρούν μέσα στην πολιτική τους μαστούρα (γιατί μεταξύ των άλλων είναι και υπέρ της ελεύθερης χρήσης ναρκωτικών και……) όλους εσάς εχθρούς τους, γιατί ακόμα δεν έχετε στείλει στα γκούλανγκ τον… Αχιλλέα Μπέο.

Τελευταίο κρούσμα το δημοσίευμα της «εφημερίδας των συντακτών» που προφανέστατα ήταν κατευθυνόμενο και υπαγορευμένο από αυτούς τους τύπους, αφού χρησιμοποιείται ακριβώς η ίδια γλώσσα και τα επιχειρήματα που αναμασούν στο ΔΣ, με τα οποία όλοι εσείς θεωρείστε περίπου σαν μέλη μιας αόρατης οργάνωσης, που προστατεύει τον Α. Μπέο και δεν τον έχετε ακόμη τεμαχίσει ή κάψει ή κάτι τέτοιο.

Ο λόγος γίνεται για τους έξι «ανεξάρτητους» (εδώ γελάνε) του Δ.Σ (Κοκκινάκη, Αποστολάκης, Γαργάλας, Μεϊκοπούλου, Δραμητινός, Μολοχίδης) που σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας, όχι μόνο σας λένε πώς να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά σας απειλούν από πάνω με …άλλους δικαστές, με διώξεις κλπ.

Ολο αυτό το ταξικό μίγμα σταλινικού…, από τη μια, και χοντροκομμένης απροκάλυπτης παρέμβασης στη λειτουργία αρχών και υπηρεσιών, από την άλλη, δεν μπορεί να περνά έτσι.

Αυτοί οι τύποι πρέπει να τύχουν της πρέπουσας απάντησης από εσάς και να τους πείτε να το βουλώσουν κυριολεκτικά και να μην σας απειλούν. Αρκετά περνάει η πατρίδα μας από δαύτους, ας μην προκαλούν περαιτέρω.

Να τους αντιμετωπίζετε σαν… και στο Δημοτικό Συμβούλιο να τους θεωρούν και να τους αποκαλούν έτσι, για να καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης τον … ρόλο τους».