Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 21:23
ΒόλοςΤοπικά

Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχεται η Οικονόμου – Ξαφνική επανεμφάνιση με καταγγελία






Στο περιθώριο της τοπικής πολιτικής σκηνής εδώ και πολύ καιρό η Νατάσσα Οικονόμου, στενή συνεργάτις του Πάνου Σκοτινιώτη, εμφανίστηκε αίφνης με καταγγελία για να υποστηρίξει ότι κάποιος άγνωστος της στέλνει απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα από τα όσα υποστηρίζει, φαίνεται ότι οι απειλές που ισχυρίζεται ότι δέχεται προέρχονται από άτομο που προέρχεται από τον ευρύτερο πολιτικό της χώρο και έχουν να κάνουν για συγκεκριμένη επιλογή που έκανε και που στρέφεται κατά της υποψηφιότητας που στηρίζει ο κομματικός της χώρος για τον Δήμο Βόλου.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο αναφέρει:

«Οι διαφορετικές πολιτικές εκτιμήσεις, ειδικά σε προεκλογική περίοδο, είναι αναμενόμενο να προκαλούν αντιπαραθέσεις και, κάποιες φορές, εντάσεις. Το αν οι διαφορετικές απόψεις θα γίνουν σεβαστές ή θα οδηγήσουν σε οξύτερες συγκρούσεις, εξαρτάται από την πολιτική ωριμότητα και την ποιότητα των ανθρώπων.
Το να προσπαθούν, όμως, κάποιοι, επειδή δεν είναι στην κουλτούρα τους και δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα, να επιβάλουν τις θέσεις τους με ύβρεις και απειλές, κρυπτόμενοι, μάλιστα, αναξιοπρεπώς πίσω από την ασφάλεια ανώνυμων μηνυμάτων, αποκαλύπτει την έλλειψη αγωγής, τη μικρόνοια και, τελικά, την αδυναμία τους. Με τέτοιες συμπεριφορές δεν πείθετε για το υποτιθέμενο δίκιο των απόψεών σας. Ψυχραιμία, γιατί εκθέτετε υποψήφιους και υποστηρικτές τους. Και, κυρίως, μη χάνετε τον στόχο. Αν, βεβαίως, έχουμε τον ίδιο…
Επειδή, ωστόσο, έχω αλλεργία στις τραμπούκικες συμπεριφορές, ενημερώνω ότι ήδη κατέθεσα έγγραφη καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση και οι ανώνυμοι (;) τζάμπα – μάγκες θα κληθούν να δώσουν λόγο. Γιατί, πέρα από ανεγκέφαλοι, ανάγωγοι και απρεπείς, είναι και αφελείς και άφησαν ίχνη, αποκαλυπτικά της ταυτότητάς τους», αναφέρει.