Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Τα δύο νέα σημάδια ζωής -Δεν πέφτουν από τα 50 εκατ.ευρώ λύτρα οι απαγωγείς






Το δράμα της οικογένειας του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, δεν έχει… τέλος.

Aυτές τις ημέρες συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από την απαγωγή του 54χρονου και η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 και του Alpha, οι απαγωγείς έστειλαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο επιχειρηματίας και στο οποίο αναφέρει ότι είναι πολύ κουρασμένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό μέσα στον Ιούλιο οι απαγωγείς για να δείξουν ότι το θύμα της απαγωγής είναι ζωντανό έστειλαν ένα SMS στην οικογένεια με απάντηση ερώτησης, που μόνο ο ίδιος ο όμηρος μπορούσε να γνωρίζει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ALPHA το SMS αφορούσε σε ένα ταξίδι που είχε κάνει με τη γυναίκα του ο Λεμπιδάκης στη Γερμανία και έγραφε «στη Γερμανία συναντήσαμε τον…», απάντηση που μόνο ο ίδιος γνώριζε. Εν συνεχεία με μια ιδιόχειρη επιστολή του, ήρθε και η 2η απόδειξη ότι ζει.

Ομως η οικογένεια εκφράζει φόβους για την υγεία του καθώς 4 μήνες είναι κλεισμένος και κανείς δεν ξέρει τις συνθήκες που ζει.

Πάντως οι απαγωγείς δείχνουν αμετακίνητοι στα 50 εκατ.ευρώ λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

«Τον κρατάω 3 μήνες, μπορώ να τον κρατήσω ακόμη 3» ανέφερε αρχές Ιουλίου ένα SMS των απαγωγέων αναφορικά με τα λύτρα και την αδυναμία της οικογένειας να τα συγκεντρώσει.

Πηγή: iefimerida.gr