Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:30
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη τραγωδία στη Λαμία: Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε






Με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ένας 32χρονος «κυνηγός», ο οποίος πέρασε για…  αγριογούρουνο έναν 49χρονο Αλβανό που μάζευε ξύλα μαζί με τη γυναίκα του και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Το ατύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Έξαρχος της Αταλάντης, όταν ξαφνικά ο άτυχος 49χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος χτυπημένος από σκάγια στην πλάτη και τα πόδια! Η σύζυγός του ειδοποίησε έναν συγγενή τους που τον μετέφερε τραυματισμένο στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, αλλά χρειάστηκε να διακομιστεί στο «Αττικό» νοσοκομείο στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ταυτότητα του 32χρονου δράστη, που είναι κάτοικος του χωριού, πήγε αρχικά αναστατωμένος στο καφενείο λέγοντας στους συγχωριανούς ότι μάλλον είχε πυροβολήσει άνθρωπο κατά λάθος.  Αμέσως μετά έφυγε και οι άνδρες της Αστυνομίας που ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό του 49χρονου τον αναζήτησαν, αλλά δεν τον βρήκε. Τελικά, όμως, παρουσιάστηκε στο τμήμα της περιοχής στο πλαίσιο του αυτοφώρου και συνελήφθη.