Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:38
LIFE

Απίστευτη απόφαση των «Αρβύλα»: μ’ αυτή την εκπομπή συνεχίζουν στον ΑΝΤ1!






Ήταν λίγο- πολύ αναμενόμενο, γι’ αυτό δεν ξάφνιασε κανέναν όταν έπεσαν κι επισήμως οι τίτλοι τέλους: μετά από μια σούπερ επιτυχημένη 9ετία, το «Ράδιο Αρβύλα» έριξε με το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν που μας πέρασε και επίσημα αυλαία.

Ωστόσο, όπως είναι επίσης γνωστό, ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε με τίποτα να χάσει από το δυναμικό του τον Αντώνη Κανάκη και τα τρελόπαιδα από τη Θεσσαλονίκη. Έτσι, ο Γιάννης Λάτσιος άρχισε συζητήσεις μαζί τους προκειμένου να βρεθεί το κόνσεπτ μιας καινούριας εκπομπής.

Και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκε: ΑΝΤ1 και Κανάκης αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά, με το… Ράδιο Αρβύλα!

Μπερδευτήκατε; Αν ναι, να σας βοηθήσουμε να ξεμπερδευτείτε: ο Κανάκης ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του καναλιού για την παρουσίαση μιας εκπομπής σατιρικού χαρακτήρα, με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο να παραμένουν στη θέση των συμπαρουσιαστών.

Το κόνσεπτ και η θεματολογία θα είναι παρόμοιας αισθητικής με την «Αρβύλα», όμως τα σκηνικά θα είναι τελείως διαφορετικά. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί ακόμα το όνομα της καινούριας εκπομπής, όμως αυτό που είμαστε σε θέση να ξέρουμε είναι πως θα προβάλλεται την ώρα που είχαμε συνηθίσει να τους βλέπουμε τόσα χρόνια (Δευτέρες, δηλαδή, εκεί γύρω στις 23:30).

Αυτή η αλλαγή έχει στόχο τη μείωση του όγκου δουλειάς για την παραγωγή της εκπομπής- ο Κανάκης έχει πει πολλάκις πως αυτό που έκανε εξαιρετικά δύσκολα τα εβδομαδιαία χτυπήματα του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν ο χρόνος που απαιτείτο για να είναι όλα στην εντέλεια από τεχνικής άποψης-, καθώς θα υπάρχουν πολύ λιγότερα βίντεο απ’ όσα βλέπαμε στην τελευταία τους δουλειά.

Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα (το όνομα, οι τελευταίες λεπτομέρειες κτλ), ενώ στόχος είναι η νέα εκπομπή να βγει στον αέρα στις αρχές Νοεμβρίου.

Φυσικά, όπως είχε ενημερώσει και ο σταθμός, η «Αρβύλα» θα κάνει τις εμφανίσεις της όποτε το… απαιτεί η επικαιρότητα, αντικαθιστώντας σ’ έκτακτες περιπτώσεις το νέο εγχείρημα της γνωστής τετράδας.

Αδημονούμε!

 

 

Πηγή: dailymedia.gr