Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:09
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Απάντηση του Volosday προς Ολυμπιακό Βόλου: Ευχαριστίες, αλλά και…απορίες!






Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την ενασχόληση της διοίκησης (και των παραφυάδων αυτής) του Ολυμπιακού Βόλου με την ταπεινότητά μας και προφανώς δεν μπορούμε να αποστούμε της τιμής αυτής και να μην απαντήσουμε με το δέοντα σεβασμό στα επιτεύγματά τους, που ναι μεν δεν τα είδαμε, αλλά για να τα επικαλούνται φαίνεται ότι απλώς εμείς (και κάποιες δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών) δεν τα έχουμε εισέτι πληροφορηθεί.

Σε ό,τι αφορά την ενημέρωσή μας, ας μην εκπλήσσονται. Αυτή είναι η δουλειά μας, να μαθαίνουμε και να ενημερώνουμε το κοινό. Βλέπετε η δημοσιογραφία για μας δεν είναι πάρεργο, ευκαιριακή ενασχόληση, χόμπι. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν επιλέξαμε, χρόνια τώρα, κάποια άλλα πολύ ενδιαφέροντα και προσοδοφόρα επαγγέλματα, όπως λογιστής, λαδέμπορος κλπ., αλλά αυτό.

Τα συγχαρητήρια γίνονται μετ’ ευχαριστήσεως δεκτά, με μία παράκληση: Να συνοδευτούν με μια συστατική επιστολή, για να την χρησιμοποιήσουμε – αν χρειαστεί – στο μέλλον για ανεύρεση εργασίας σε ΜΜΕ όπως το ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, το in.gr κ.α, των οποίων ο μέγας χορηγός και προνομιακός συνομιλητής τους έχει την ιδιοκτησία.

Στην ευγενική τους πρόσκληση να παραστούμε στον Αγιασμό της Δευτέρας δεν θα ανταποκριθούμε δυστυχώς. Αφ’ ενός μεν γιατί δεν ξέρουμε αν θα γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης ή στο ΕΑΚ (όπου θα μπορούσαν να βοηθήσουν να τελειώσουν και ταχύτερα τα έργα) και αφ’ ετέρου γιατί τα ενδιαφέροντά μας δεν περιλαμβάνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, παρά μόνο το επαγγελματικό. Ισως μια άλλη χρονιά, σε μια άλλη κατηγορία, σίγουρα με μια άλλη διοίκηση…

Τέλος ασφαλώς και δεν λησμονούμε ότι το γήπεδο της Νεάπολης δεν ανήκει σε καμία επαγγελματική ομάδα του Βόλου και έγινε με χρήματα του Βολιώτικου λαού. Γι αυτό και απορούμε γιατί φιλικό τους site, που τους εκφράζει, άρα και οι ίδιοι, θεωρούν παγίδα το αυτονόητο, δηλαδή να αποζημιωθεί ο Δήμος για ενδεχόμενες ζημιές που θα γίνουν. Αλήθεια ως η πιο μεγάλη ομάδα της πόλης, ως τουλάχιστον αυτοχαρακτηρίζονται δεν μπορούν να ελέγξουν τους οπαδούς τους, έστω και σε ένα αγιασμό;

Αυτά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγιασμό, που ελλείψει άλλων στόχων τον ανέδειξαν ως μέγα αθλητικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

“Σε απάντηση σχολίων της ιστοσελίδας VOLOSDAY την 20/07/2018 επισημαίνουμε τα εξής:
Να σας συγχαρούμε για την εσωτερική πληροφόρηση που έχετε για τις αποφάσεις του ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ προτού μας ανακοινωθούν.
Οι νεόκοποι παράγοντες με τις μέχρι τώρα ενέργειες τους έχουν δώσει όραμα στους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, έχουν εισπράξει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και με οργάνωση ανωτέρου επιπέδου οδηγούν τον Σύλλογο στην επάνοδο του στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Να σας ενημερώσουμε επίσης, επειδή εντέχνως το λησμονείτε, ότι το γήπεδο της Νεάπολης δεν ανήκει σε καμία επαγγελματική ομάδα του Βόλου, έγινε με χρήματα του Βολιώτικου λαού και όχι κανενός επενδυτή εξ Αμερικής, έχει δε παραχωρηθεί από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.
Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα στον Αγιασμό της ομάδας μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης”.