Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 12:08
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση του Δήμου Βόλου στο νέο παραλήρημα Αγοραστού – Συγκρίνει τον εαυτό του με το Θανάση Νάκο!!!






Από το Δήμο Βολου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Απώλεσε, αν την είχε και ποτέ, την ψυχραιμία που του επιβάλλουν, η Παιδεία και ο πολιτισμός του, όπως με περίσσιο ναρκισσισμό συνηθίζει να μας ενημερώνει, ο Νομάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, και επιδόθηκε σε ένα χωρίς προηγούμενο υβρεολόγιο σε βάρος της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Έφτασε μάλιστα στο ύψιστο σημείο πολιτικής γελοιότητας να συγκρίνει τον εαυτό του με τον αείμνηστο Θανάση Νάκο (!!!), δίνοντας άλλη μια απόδειξη της σοβαρότητας και του ήθους του. Επιτυχής, ωστόσο, να το ομολογήσουμε, η σύγκρισή του με τον Σκοτινιώτη, αφού και οι δύο θα μείνουν στην ιστορία ως οι νεκροθάφτες του Βόλου.

Να τον ενημερώσουμε, πάντως, ότι νταηλίκια και τσάμπα χουβαρνταλίκια δεν περνάνε. Στο Βόλο αυτός δεν έδωσε, ούτε ποτέ θα δώσει έστω και ένα ευρώ. Αυτά που διεκδικούμε για την πόλη μας και τους Βολιώτες και θα τα πάρουμε, είτε θέλει, είτε όχι, είναι χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αυτός απλώς διαχειρίζεται, αυθαίρετα και με ιδιοκτησιακή αντίληψη, όπως άλλωστε δείχνει και η πληροφορία για ύπαρξη ενός «ανοίγματος» 100 εκατομμυρίων ευρώ, πληροφορία που δημοσιοποιήθηκε κατ’ επανάληψη, αλλά ουδέποτε διαψεύσθηκε

Ο Δήμος Βόλου ευτύχησε να έχει μια Αρχή που νοιάζεται μόνο για τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών και όχι για τους διάφορους Αγοραστούς. Ας κάνει παρέα με τον ομόλογό του, πρώην Νομάρχη Μαγνησίας, για να συμπτύξουν μαζί την ευρύτερη Σκοτινή παράταξη που θα βυθίσει στο σκότος όλη τη Θεσσαλία. Οσο προλάβουν, δηλαδή…

Οι δηλώσεις Αγοραστού

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Περιφερειάρχη Λάρισας, Κ. Αγοραστού σε τοπικό σταθμό, όπου μεταξύ άλλων ανεφερε:

«Υπάρχουν ανίκανοι άνθρωποι που προσπαθούν να δημιουργήσουν τοξικότητα στην κοινωνία για να μπορέσουν να επιζήσουν. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από την τοξικότητα και το διχασμό της κοινωνίας», σχολίασε ο κ. Αγοραστός με σαφείς αιχμές κατά του Δήμου Βόλου.

«Πείτε μου ένα έργο που έχει κάνει ο Δήμος Βόλου. Για τον περιφερειακό που έχει ο Βόλος, ο αείμνηστος Θανάσης Νάκος, εγώ και ο Σκοτινιώτης πιέζαμε για να ξεμπλοκάρει το έργο», προκάλεσε ο κ. Αγοραστός και απαρίθμησε σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί. «Τις βιώσιμες αστικές αναπλάσεις ο Δήμος Βόλου τις σκέφτηκε; Εμείς το σκεφτήκαμε και εγώ το έβαλα στο ΕΣΠΑ και δώσαμε 10 εκατ. στο Δήμο για να λέει ότι έκανε ένα έργο. Τη ζωνοποίηση εμείς την εντάξαμε με 16 εκατ. ευρώ. Και ξεσηκώνονται για 300.000 ευρώ που δεν ήταν επιλέξιμο; Τα 16 εκατ. ούτε στον ύπνο τους δεν θα μπορούσαν να τα δουν. Ο Αγοραστός τα έδωσε στο Δήμο Βόλου και δεν το έκανε για το δήμο, αλλά για τους Βολιώτες, που με αγαπούν και τους αγαπώ. Γιατί πήγαινα στο σπίτι της γυναίκας μου και δεν είχε πίεση και ποιότητα νερού το καλοκαίρι. Για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, είδηση δεν είχαν πάρει. Εμείς φροντίσαμε για την επέκταση του ΧΥΤΑ για να μην πνιγεί ο Δήμος στο σκουπίδι και αυτοί πήγαν και μάζεψαν τα σκουπίδια όλης της Ελλάδας. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα και πρέπει να βρίσκουν πάντα έναν εχθρό για να δικαιολογούνται. Όλα έχουν ένα όριο. Η ευγένεια δεν είναι αδυναμία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός.