Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:40
Παραπολιτικά

Απάντηση Νικ. Μόσχου, με απειλές, αλλά χωρίς απαντήσεις…






ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου, κ Νικ. Μόσχος, την απάντηση του οποίου βεβαίως και δημοσιεύουμε, όχι γιατί μας απειλεί, αλλά γιατί το θεωρούμε ως δεοντολογική μας υποχρέωση. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε, στην ουσία δεν διαψεύδει τίποτα απ όσα αναφέραμε και η μόνη ένστασή του, που προφανώς είναι και σωστή, αφορά την χρονολογία υποβολής αίτησης για πρόσληψή του ως νομικού συμβούλου στο Δήμο, που τοποθετείται επί δημαρχίας. Βούλγαρη.

Παραμένει, ωστόσο, αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι υπέβαλε αίτηση ακύρωσης της διαδικασίας, μέσω της οποίας επελέγη άλλη συνάδελφος του δικηγόρος, το 2013, όταν ήταν ήδη αντιδήμαρχος Βόλου! Συνεπώς δεν κατανοούμε που είδε τα ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα, εκτός αν θέλει να πει ότι αντέδρασε χάριν της νομιμότητας της; διαδικασίας και μόνο και όχι γιατί ενδιαφερόταν ο ίδιος!

Να σημειώσουμε τέλος την απουσία κάθε αναφοράς στη στάση του για το περίφημο αντλιοστάσιο στα Αστέρια της Αγριάς και την αποσιώπηση από τον ίδιο ότι στο σχόλιο μας κάναμε ρητή αναφορά ότι σχολιάζουμε την πολιτική του δραστηριότητα και σε καμία περίπτωση την επαγγελματική του.

Η απάντηση Μόσχου

1

2

2a

2b

3

Στο σχόλιό μας αναφέραμε τα εξής:

Τον είχαν αποκαλέσει θείο βρέφος της Σκοτινής παράταξης και πιθανό διάδοχο του Πάνου Σκοτινιώτη. Ο λόγος για τον πρώην αντιδήμαρχο, Νίκο Μόσχο, για τον οποίο τελικά ίσχυσαν οι λόγοι του ποιητή «που είσαι νιότη που ‘λεγες πως θα γινόμουν άλλος».

Σήμερα, λοιπόν, ως συνήγορος των κατοίκων του οικισμού Αστέρια Αγριάς,  πολεμάει την κατασκευή του αντλιοστασίου, που ο ίδιος αν δεν είχε εγκρίνει, όπως τώρα διατείνεται, ανέχτηκε τουλάχιστον ως αρμόδιος αντιδήμαρχος!!! Ο ίδιος αποποιείται κάθε ευθύνης και με λογική… βρέφους δηλώνει: Η μελέτη δεν καταρτίστηκε από το Δήμο, αλλά από τη ΔΕΥΑΜΒ! Όχι Γιάννης, Γιαννάκης, ένα πράγμα…

Και δεν το σταματά εκει, αλλά συνεχίζει: Εγώ ψήφισα για εκσκαφή σε κοινόχρηστο χώρο! Γενικώς και αορίστως…
Δηλαδή που; και γιατί; πχ για να φυτέψουν μαρούλια; για να βρουν κάνα θαμμένο θησαυρό; μας άφησε στο σκότος… απλώς μας διαβεβαίωσε για την εντιμότητα και την επαγγελματική του επάρκεια, που πάντως ουδείς αμφισβήτησε…

Η σύντομη πολιτική του παρουσία κρίνεται και μάλιστα ως τραγικά αποτυχημένη, όπως το σύνολο της δημαρχίας Σκοτιώτη… απόδειξη; το γεγονός ότι υπέβαλε αίτηση να προσληφθεί ως νομικός σύμβουλος στο Δήμο, χωρίς να την αποσύρει – παρά τις υποδείξεις – ενώ ακόμη ήταν αντιδήμαρχος!!! Ναι τέτοια ζέση και προσήλωση στο έργο που του εμπιστεύτηκε ο λαός του Βόλου… και τέτοια πίστη στο μέλλον του ηγέτη και της Σκοτινής παράταξης!