Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:20
ΒόλοςΤοπικά

Ανοικτά πρωί και απόγευμα τα καταστήματα






Με εορταστικό ωράριο, ανοικτά πρωί και απόγευμα, συνεχίζουν τη λειτουργία τους από σήμερα τα καταστήματα , ενώ κορυφώνεται η κίνηση τουλάχιστον για τις Πρωτοχρονιάτικες πλέον αγορές.
Στο μεταξύ, κορυφώθηκε η κίνηση στα καταστήματα τις τελευταίες ημέρες, με το ωράριο να συνεχίζει να είναι διευρυμένο και τους εμπόρους να ευελπιστούν, ότι ενόψει της Πρωτοχρονιάς, τα δεδομένα θα είναι ακόμη καλύτερα.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι την Κυριακή, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τους καταναλωτές να έχουν στην κυριολεξία ξεχυθεί στην αγορά και τους εμπόρους, να επιβεβαιώνονται ότι τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, με τη βοήθεια και του καιρού, η κατάσταση θα ήταν βελτιωμένη.
Και την παραμονή Χριστουγέννων, από νωρίς το πρωί, οι καταναλωτές, ήταν παρόντες στην αγορά, κάνοντας τις τελευταίες αγορές.

Το εορταστικό ωράριο

Χριστούγεννα και χθες Δεύτερη Ημέρα Χριστουγέννων, τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά, όμως, με εορταστικό ωράριο συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα καταστήματα σε Βόλο και Αλμυρό, ενόψει της Πρωτοχρονιάς. Για τον Βόλο, υπενθυμίζεται ότι προγραμματίζεται εορταστική κλήρωση και διαγωνισμός βιτρίνας.
Το ωράριο διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τη γνώμη συναδέλφων- εμπόρων μέλη του ΕΣΒ και είναι το εξής: Πέμπτη 28/12 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 9 π.μ. έως 2 μ.μ. και 5 μ.μ . – 9 μ.μ.
Το Σάββατο 29/12 θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ. έως 6 μ.μ. και την Κυριακή 30/12 από τις 11 π.μ. έως 6 μ.μ.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και την Τετάρτη 2/1 τα καταστήματα θα είναι κλειστά.