Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:11
Τοπικά

Ανοίγει τις πύλες του το Παζάρι του Βόλου






Τις πύλες του ανοίγει από αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου το παζάρι του Βόλου σε έκταση απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ σήμερα θα γίνει η πρόβα τζενεράλε, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για την αυριανή επίσημη έναρξη.

Το φετινό παζάρι που πραγματοποιείται με μέριμνα του Δήμου Βόλου θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Ο χώρος απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα φιλοξενήσει και φέτος το Παζάρι,  έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσει με ευρωπαϊκά πρότυπα και το κυριότερο ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες.

Το φετινό παζάρι θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το περσινό, καθώς θα λειτουργήσουν περισσότερα από 250 περίπτερα στο εμπορικό τμήμα, τα οποία θα είναι στεγασμένα.

Επίσης θα υπάρχουν οι παραδοσιακές ψησταριές, περίπτερα με παραδοσιακό χαλβά και φυσικά ένα μεγάλο λούνα παρκ για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Επιπλέον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών υπάρχει χώρος στάθμευσης για περισσότερα από 1000 αυτοκίνητα, ενώ ο Δήμος Βόλου έχει έρθει σε επαφή με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ώστε να προστεθούν επιπλέον δρομολόγια προς το σημείο που διεξάγεται το παζάρι.

Το παζάρι θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.