Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:24
Τοπικά

Ανοίγει η αυλαία της Γιορτής κρασιού Ν. Αγχιάλου – Πρεμιέρα με Κοντολάζο






Εγκαινιάζεται απόψε το βράδυ η Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχιάλου. Ενα από τους μακροβιότερους θεσμούς στην περιοχή, ανοίγει σήμερα τις πύλες τους στις 9:30 μ.μ.. Η πρεμιέρα της τετραήμερης γιορτής αναμένεται εντυπωσιακή με πυροτεχνήματα και το Δημήτρη Κοντολάζο επί σκηνής.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η γιορτή του κρασιού θα φιλοξενηθεί στον παραλιακό πεζόδρομο της Ν. Αγχιάλου, όπου πλήθος κόσμου αναμένεται να «αγκαλιάσει» για μία ακόμη χρονιά τη διοργάνωση. Και φέτος σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Σήμερα, πρώτη μέρα της γιορτής ο Δημήτρης Κοντολάζος αναμένεται να ξεσηκώσει τους επισκέπτες της γιορτής, ενώ αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου τη σκυτάλη επί σκηνής παίρνουν οι Αντύπας και Ελεάνα Παπαϊωάννου. Την Κυριακή το κέφι θα κορυφώσουν οι Πέγκυ Ζήνα και Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει Παναγιώτη Λάλεζα.

Η τιμή των εισιτηρίων εισόδου είναι ιδιαίτερα προσιτή και κυμαίνεται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα και συγκεκριμένα: 3 ευρώ για την πρώτη ημέρα, 6 ευρώ για τη δεύτερη, 10 ευρώ για την τρίτη και 5 ευρώ για την τέταρτη και τελευταία ημέρα.