Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:55
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα στη Λαμία: Ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα!






Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως ανατρέπουν τα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση του μαχαιρώματος στη Λαμία. Ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για την επίθεση ενός Λαμιώτη εναντίον ενός διαρρήκτη τον οποίο «βρήκε» να κλέβει το σπίτι του, τελικά αποδεικνύεται ότι οι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο γνωρίζονταν μεταξύ τους και είχαν προσωπικές διαφορές.

Ειδικότερα, ο ένας από τους δύο είναι 24χρονος Ρομά, γνωστός στους αστυνομικούς για την παραβατική του συμπεριφορά, μπλεγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών και ο δεύτερος ένας 32χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, 35 ναρκωτικά χάπια και 78 αναβολικά χάπια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στο κέντρο της Λαμίας, αργά το βράδυ και οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο και η παρουσία τους ηρέμησε τα πνεύματα.

Η ηρεμία όμως δεν κράτησε πολύ, λίγο αργότερα οι δύο νεαροί συναντήθηκαν πάλι στο διαμέρισμα του 32χρονου, στο οποίο μάλιστα μόλις είχε μετακομίσει. Τσακώθηκαν ξανά και ο 32χρονος πήρε στα χέρια του ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.

lamia-1

Οι φωνές αναστάτωσαν την γειτονιά, στην νότια πλευρά της πόλης, και η αστυνομία κλήθηκε ξανά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί ο Ρομά είχε εξαφανιστεί αφήνοντας όμως κηλίδες αίματος στο σπίτι.

Ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε, ο Ρομά είχε διαρρήξει το σπίτι και εκείνος τον τραυμάτισε με το μαχαίρι για να αμυνθεί. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν για τον τραυματία, κάνοντας έρευνα και στο νοσοκομείο της πόλης, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν. Περίπου τα μεσάνυχτα ο Ρόμα επικοινώνησε με το 100 και ενημέρωσε πως βρίσκονταν κοντά σε κατάστημα, στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας.

lamia-2

Εκεί έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο τραυματίας όμως δεν βρισκόταν εκεί ωστόσο εντοπίστηκε πολύ γρήγορα από τους αστυνομικούς σε κοντινό σπίτι. Αρχικά δεν ήθελε καμία βοήθεια από τους διασώστες, ωστόσο στη συνέχεια με την παρέμβαση και των αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που έχουν συλλάβει και τους δύο εμπλεκόμενους.

lamia-3

 

Πηγή: tvstar.gr