Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:46
LIFE

Ανατροπή από Αντζελίνα Τζολί; -«Δεν είχα καταλάβει πόσο θα μου έλειπε ο Μπραντ»






Η Αντζελίνα Τζολί άλλαξε γνώμη; Είναι το ερώτημα που θέτει ένας από τους κοντινούς ανθρώπους της σταρ, όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό σάιτ Hollywoodlife.com το οποίο γράφει ότι η Τζολί άρχισε να νοιώθει την απουσία του συζύγου της.

Ένα μήνα μετά τον επικοινωνιακό σεισμό που προκάλεσε η αίτηση διαζυγίου, η διάσημη σταρ φέρεται να έχει αμφιβολίες για την απόφασή της.

«Παρότι δεν έχει φτάσει στο σημείο να πάρει πίσω την αίτηση διαζυγίου, δεν βιάζεται πια να το κάνει. Η Αντζελίνα δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο θα της έλειπε ο Μπραντ Πητ, η αίσθηση χιούμορ που έχει, η παρουσία του αλλά και το γεγονός ότι τον έβλεπε κάθε μέρα», δηλώνει ένας φίλος του διάσημου ζευγαριού στο σάιτ.

Ενα άλλο στοιχείο που κάνει δύσκολα τα πράγματα είναι τα παιδιά. Ο,τι και να ειπώθηκε στη διάρκεια του τελευταίου μήνα, ο Μπραντ Πητ έπαιζε τον ρόλο του πατέρα και του αρχηγού της οικογένειας, παρά τις γκρίνιες με τον μεγαλύτερο γιό τους Μάντοξ.

«Τα παιδιά μιλούν πάρα πολύ για τον πατέρα τους και θέτουν ερωτήματα. Αυτό ενοχλεί λίγο την Αντζι, αλλά ταυτόχρονα της θυμίζει πόσο της λείπει», προσθέτει η ίδια πηγή.

«Ο πάγος ανάμεσά τους έχει αρχίσει να λυώνει», κατέληξε.

 

jolie_30

 

Πηγή: iefimerida.gr