Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:11
Τοπικά

Γηροκομείο: Ανακάλεσε την παραίτηση ο Πάνος χωρίς όρους, επιβεβαιώνοντας τις αμφιβολίες για τα κίνητρά του






Επιβεβαιώνοντας τις αμφιβολίες για την πραγματική στόχευση που είχε η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΔΣ του Γηροκομείου Βόλου, και που χρησιμοποιήθηκε για μια έντονη προπαγανδιστική πολεμική κατά του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο Παύλος Πάνος την ανακάλεσε σήμερα , χωρίς βεβαίως να έχει ικανοποιηθεί η ρήτρα που είχε θέσει είτε περί ανάκλησης των σε βάρος του καταγγελιών ή την αρχειοθέτηση της εισαγγελικής έρευνας.

Σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε από το Ίδρυμα αναφέρονται τα εξής:

«Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα, στα γραφεία του Ιδρύματος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Γηροκομείον Βόλου» σε έκτακτη συνεδρίαση κατόπιν της δηλώσεως του προέδρου κ. Παύλου Πάνου ότι επιθυμεί να παραιτηθεί εκ των καθηκόντων του.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζήτησαν από τον κ. Παύλο Πάνο να ανακαλέσει την απόφαση του και να ολοκληρώσει τη θητεία του αγωνιζόμενος στο πλευρό τους, για το συμφέρον του Ιδρύματος και των ηλικιωμένων.

Ο πρόεδρος κ. Παύλος Πάνος αφού έλαβε υπόψη του τις εισηγήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, την υποστήριξη των εργαζομένων του Ιδρύματος,τη συμπαράσταση των διαβιούντων ηλικιωμένων και των οικογενειών τους, καθώς επίσης την στήριξη των πολιτών και των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, δήλωσε ότι θα παραμείνει στη θέση του με σκοπό να ολοκληρωθεί το έργο που ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του, τονίζεται στο δελτίο Τύπου».