Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 09:22
Τοπικά

Ανέλαβαν επίσημα στον ΟΛΒ οι Π. Σκάγιαννης και Γ. Τοζίδης – Αντίδραση Μεϊκόπουλου και Μπαλλή!






Ανέλαβαν και επίσημα από σήμερα ως πρόεδρος ο Παντελής Σκάγιαννης και ως διευθύνων σύμβουλος ο κ. Γιώργος Τοζίδης στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Η «ανάληψη» έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διοίκησης του ΟΛΒ που συγκλήθηκε στις 12 το μεσημέρι, για πρώτη φορά μετά την καρατόμηση του κ. Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν κανονικά οι κ.κ. Γιάννης Κλείτσας, Αριστοτέλης Παπανδρέου, Απόστολος Παπαδούλης, Αριστοτέλης Μπασδάνης και Θωμάς Κρητικός. Απουσίαζε ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Θαν. Λιάγκος, ο οποίος όμως είχε αποστείλει σχετική εξουσιοδότηση για τη διαδικασία.

Τόσο ο κ Τοσίδης όσο και ο κ. Σκάγιαννης δεν έκαναν καμία δήλωση αναφορικά με την «αλλαγή σκυτάλης» και τις τελευταίες εξελίξεις που οδήγησαν στην αποπομπή του κ. Σταυριδόπουλου, υπογραμμίζοντας ότι θέλουν πρώτα να ενημερωθούν και μετά να παρουσιάσουν το σχεδιασμό τους για την «επόμενη μέρα».

Καταγγέλλουν  την απομάκρυνση Σταυριδόπουλου οι Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλλής

Στο ΤΑΙΠΕΔ αποδίδουν την αποκλειστική ευθύνη για την απομάκρυνση του Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου από τη διοίκηση του Λιμένος Βόλου, οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλλής. Σε κοινή δήλωσή τους οι δυο βουλευτές επισημαίνουν ότι οι επιδιώξεις του ΤΑΙΠΕΔ στο θέμα της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των κομματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών.

Ολόκληρη η δήλωση:
Δηλώνουμε τη βαθιά μας εκτίμηση στο πρόσωπο του συντρόφου μας Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου, το έργο του οποίου στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, χαίρει καθολικής αναγνώρισης από την κοινωνία του Βόλου.
Εκφράζουμε την απορία μας για την πρόσφατη απόφαση απομάκρυνσης του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Την απόφαση αυτή πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, οι επιδιώξεις του οποίου στο μεγάλο θέμα της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των δικών μας κομματικών θέσεων, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών.
Είμαστε βέβαιοι πως το έργο, η πολιτική κατεύθυνση που το διαπερνούσε και οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί που δρομολογήθηκαν στον ΟΛΒ την περίοδο της θητείας του συντρόφου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου θα συνεχιστούν και από το νέο σχήμα διοίκησης του Οργανισμού.