Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:55
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμετανόητος ο Πολάκης για το «ο αριθμός των νεκρών θολώνει την αποτελεσματικότητα του κράτους» στο Μάτι






Καμία διάθεση μεταμέλειας για τη δήλωσή του ότι «ο τελικός αριθμός των θυμάτων (σ.σ. από τη φωτιά στο Μάτι) θολώνει την εικόνα(σ.σ. αποτελεσματικότητας του κράτους)» δεν δείχνει ο Παύλος Πολάκης παρά τη θύελλα αντιδράσεων τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όχι μόνο δεν ανακαλεί τη δήλωσή του αλλά αφενός δεν θεωρεί ασέβεια τη χρήση του ρήματος «θολώνω» (ή «μαυρίζω» όπως προέκυψε μετά την αλλαγή από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης κατηγορώντας τα για λάσπη και για «χάος, ανασφάλεια, αποσταθεροποίηση και πτώση της κυβέρνησης».

Στην ίδια ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης δεν δίνει καμία απάντηση στα όσα έχουν αποκαλύψει συνδικαλιστές και εργαζόμενοι σε νοσοκομεία για τον χρόνο μεταφοράς των πρώτων νεκρών πριν το σόου του συντονιστικού της «μαύρης Δευτέρας» αλλά αντίθετα επιμένει ότι η ανακοίνωση για τους 20 νεκρούς έγινε μόλις επιβεβαιώθηκε η εικόνα της καταστροφής.

Ο αναπληρωτής υπ. Υγείας επιρρίπτει ευθύνες στα ΜΜΕ και για το αλαλούμ με τον αριθμό των νεκρών χωρίς να απαντά γιατί μετά από τόσες ημέρες οι αρχές αντί να ανακοινώνουν ονόματα και στοιχεία των θυμάτων και των ανγοούμενων, επιδίδονται σε ένα παιχνίδι αριθμών και λέξεων για να θολώνουν την εικόνα σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Λοιπόν, ακούστε καλά επιτελεία των ΜΜΕ της διαπλοκής ,επειδή εχω βαρεθεί αυτές τις μέρες τη διαστρέβλωση ,τον πόλεμο ,τη Χολη ,το μίσος ,τη λυσσώδη λαχτάρα σας να ρίξετε τη κυβέρνηση αξιοποιώντας με τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική τυμβωρυχία που έχει να επιδείξει η παγκόσμια ιστορία ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ της 23ης Ιουλίου !!!
Ορμήσατε σαν ύαινες να κατασπάραξετε ότι κινείται διαστρεβλώνοντας λόγια,παίζοντας με τα λεπτά ,κατασκευάζοντας φεικ νιους ,ανεβάζοντας φωτογραφίες με πτώματα ,υποτιμώντας την αλληλεγγύη του κόσμου,μην προβάλλοντας τα μέτρα ανακούφισης ,διασπείροντας ψεύδη για τους Πυροσβεστες τους λιμενικούς το εκαβ ,τις υπηρεσίες της Περιφερειας ,μπερδεύοντας επίτηδες τον αριθμό των νεκρών με τον αριθμό των σάκων που μεταφέρθηκαν στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες ,με ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ :
Οχι την ανάδειξη της αλήθειας ,οχι τη θλίψη για τους νεκρούς ,οχι την αντιμετώπιση άμεσα και μακροπρόθεσμα των αποτελεςματων και των αιτιών αυτών των τραγωδιών
ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΧΑΟΣ ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!
Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό είχα την τιμητική μου απο σας !
Δεν μπορέσατε να ψελλίσετε ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ τις πρώτες πέντε μέρες μετα την καταστροφή για την ετοιμότητα και το βαθμό ανταπόκρισης του δημοσίου συστήματος υγείας την ώρα της κρίσης που μετέφερε με το εκαβ και περιέθαλψε στα νοσοκομεία 187 ασθενείς και εκατοντάδες άλλους στο λιμάνι της ραφήνας ,και στα κέντρα υγείας της περιοχής !!!
Γι αυτο αρχίσατε με τους μηχανισμούς της μαύρης προπαγάνδας ,
(μετα απο πέντε μέρες )
-να χρησιμοποιείτε και να διαδίδετε σε Σαιτ και ΜΜΕ περυσινές μου δηλώσεις για τη φωτιά της Ζακυνθου ως φετινές
-,να κατασκευάζετε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ λογαριασμούς μου στο τουιτερ με ανύπαρκτες δηλώσεις μου ,
-να βάζετε λαμόγια και απολυμένους λόγω κακουργημάτων να δηλώνουν πως οι υπηρεσίες του Κεελπνο δεν δούλευαν ,
-κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές της Ποεδην και του Σωματειου Αθήνας του ΕΚΑΒ που σδεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωη τους ,να δηλώνουν απίθανα πράγματα για νεκρούς να βγάζουν φωτογραφίες με νεκροσακους,να παίζουν με ώρες αφίξεων ασθενοφόρων ,να υποτιμούν και να υπονομεύουν το ηρωικό έργο των συναδέλφων τους εκαβιτων ,γιατρών και νοσηλευτών
-να καλείτε να παραιτηθώ εγω ,οι άλλοι υπουργοί ,ο Τσιπρας, γιατι δεν είπαμε για νεκρούς την ώρα της σύσκεψης όταν ΜΟΛΙΣ επιβεβαιώσαμε την εικόνα της καταστροφής βγήκε με τον πιο επίσημο τροπο ο κυβερνητικός εκπροςωπος να δηλώσει την ύπαρξη “πάνω απο είκοσι νεκρών” στις 2.30 τη νύχτα της Δευτέρας .
-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο το σημερινό με τη συνέντευξη μου στο ΑΠΕ που δεν λέτε τι λέω ,αλλα μου καταλογίζετε ασέβεια(!!!!) στους νεκρούς παίζοντας με το “θολωνω” και το “μαυρίζω” !!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ρετάλια της δημοσιογραφίας και εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ :
-Εμένα η ΨΥΧΗ μου ΜΑΥΡΙΣΕ απο την απώλεια των ανθρωπίνων ζωών γιατι 18 χρόνια ΕΧΩ δώσει χιλιάδες ώρες απο τη ζωη μου για να σώσω ανθρώπους στο χειρουργειο και στις Μονάδες εντατικής θεραπείας ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!
-Εσάς ομως έχει ΘΟΛΩΣΕΙ το μάτι σας απο το ΜΙΣΟΣ απέναντι σε αυτή τη κυβέρνηση που σας έκοψε το τσάμπα χρήμα διαφήμισης ,δεν σας αφήνει να κάνετε “δουλειές “,βγάζει τη χώρα απ τα μνημόνια και τη χρεωκοπία που η κλεψιά των πολιτικών και οικονομικών σας αφεντικών την ερριξε !!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!
Είμαστε πολύ καθαροί για να μπορέσετε να μας βρωμίςετε με τη λάσπη σας .
Η 21η Αυγουστου ειναι κοντά όση τυμβωρυχία και να κάνετε…
Παύλος Πολάκης αν Υπ υγείας