Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:21
Αθλητικά

Αλμα πρόκρισης ο Βόλος – Ορθιος στη Λαμία






Ο Βόλος ταξίδεψε στη Λαμία με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού για την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και τα κατάφερε.

Η ομάδα του Βόλου ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Λαμία και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση της στους “16” του θεσμού

Η Λαμία προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Καραμάνο, έπειτα από λάθος του Ρούσσου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και αυτή σαν «θεία δίκη» ήρθε από το κεφάλι του Ρούσσου, ο οποίος έπειτα από γέμισμα σε εκτέλεσε φάουλ του Λούκας Γκαρσία ισοφάρισε για τον Βόλο στο 44′.

Αυτό το 1-1 μόλις ένα λεπτό πριν κλείσει το ημίχρονο φάνηκε κομβικό για τη συνέχεια του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να επανέλθουν στο ματς και ο Βόλος με την ψυχολογία στα ύψη ήταν εκείνος που έψαξε το δεύτερο γκολ για να σιγουρέψει την πρόκριση από τώρα για την επόμενη φάση.

Τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν το βαθμό της ισοπαλίας.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46′ Καρυπίδης), Καραμάνος, Αναστασιάδης, Άντρονικ, Μαστούρ (60′ Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Τσούκαλος (73′ Κωστίκας), Οσμάν.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος (85′ Κότο), Καρρίκι, Ουνγιαλίδης, Ν’ Γκουέμ, Μάντζης, Καμπαγέρο, Καρρίκι (65′ Δόρης), Ηλιόπουλος, Λούκας Γκαρσία, Πίσπας (54′ Φράγκος).