Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 12:58
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Από το ξύλο, ο πεντάχρονος κατάπιε ακόμα και δόντι!






Ακόμα και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση της υγείας του πεντάχρονου αγοριού που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον εραστή της μητέρας του στην Αλεξανδρούπολη, σοκάρει: Το παιδάκι από το ανελέητο ξύλο που του έδινε ο άντρας, κατάπιε ένα δόνι του, το οποίο «στάθηκε» στον πνεύμονα!

Για το λόγο αυτό όπως ενημέρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι γιατροί, ο μικρός επρόκειτο να υποβληθεί σε μία ακόμα χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «σοβαρή».

Το ίδιο δελτίο τύπου αναφέρει ακόμα πως το παιδί φέρει εκχυμώσεις και αιματώματα σε όλο του το σώμα: Στο τριχωτό της κεφαλής, το πρόσωπο, τον κορμό, τους γλουτούς και τα άκρα.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει το Έθνος, ανησυχία υπάρχει και για το 3 ετών αδερφάκι του,  το πρόσωπο του οποίου είναι κατακόκκινο και πρησμένο και ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 33χρονος του έριξε ένα διάλυμα από οινόπνευμα και ιώδιο με προφανή στόχο να του βάλει φωτιά.

Φέρει επίσης σοβαρά χτυπήματα από κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και είναι φοβισμένο, ενώ συνεχώς κλαίει και δεν αφήνει κανέναν να το πλησιάσει.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thrakinea.gr δεν τον έχει αναλάβει ακόμη κανένας δικηγόρος και δεν αποκλείεται να οριστεί κάποιος με έξοδα του δημοσίου.