Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:45
Χωρίς κατηγορία

Αλεξία Μπακογιάννη για μεταφορά Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές: Ο Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται






Δριμεία κριτική προσωπικά προς τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη, Αλεξία, για την απόφαση μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτή την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως είπε, μάλιστα, «κι εγω έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αίτηματα που ικανοποιεί».

Όπως τόνισε «για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμνάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια “τούρτα” των τελευταιών τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας».

“Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» πρόσθεσε.

Τόνισε, δε, ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδητικικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

 

Η απόφαση μεταγωγής του εκτελεστή της «17Ν» προκάλεσε και την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε τα εξής: Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.

 

 

Πηγή: protothema.gr