Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 15:47
Παρασκήνια

Αλήθειες που καίνε για Δήμο και Ολυμπιακό Βόλου από τον Αχιλλέα Μπέο!






Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Αχιλλέας Μπέος, σε ραδιοφωνική του παρέμβαση, σχετικά με τις προθέσεις εκείνων που επιχειρούν να προκαλέσουν και νέα τεχνητή όξυνση μεταξύ Δήμου Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου διαστρεβλώνοντας την αλήθεια ισχυριζόμενοι ανακρίβειες και ψεύδη σε ό,τι αφορά την απόρριψη του αιτήματος για χρήση του ΕΑΚ από την ομάδα την προσεχή Κυριακή.

Τα έγγραφα που παρουσίασε αποδεικνύουν ότι η εταιρία που κάνει τη συντήρηση του γηπέδου είχε ζητήσει εγγράφως πολύ πριν το αίτημα του Ολυμπιακού τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που φυσικά της εγκρίθηκαν. Από εκεί και πέρα, όμως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η θέση του επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου και αιρετού Δημάρχου ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει καμία αντίρρηση να μεταφερθεί η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αφού, όμως, διατυπωθεί επίσημο αίτημα και τηρηθούν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις από τη σχετική κανονιστική διάταξη που ισχύει για όλα τα σωματεία.

Και ένα άλλο σημείο, με ιδιαίτερη σημασία, είναι η επισήμανση του Αχιλλέα Μπέου ότι ο πρωταγωνιστής, εσχάτως, των σε βάρος του επιθέσεων,  διαγραφείς από την ομάδα πλειοψηφίας, Δημ. Πέγιος, κινείται όχι εξ αιτίας της υποτιθέμενης αγάπης του για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά γιατί απομακρύνθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών, που κρατούσε για 2,5 χρόνια, περίπου.

Αλήθειες και πάλι από τον Αχιλλέα Μπέο που αφαίρεσε πολλές μάσκες!