Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:36
ΒόλοςΤοπικά

Αλέκος Βούλγαρης: Για την Αργώ έδωσα προσωπικές μάχες – Μάχονται όποιον νοιάζεται για την πόλη






Απάντηση στις καταγγελίες στελεχών του ΚΙΝΑΛ, αλλά και στην ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος δίνει με δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης:

«Σε όλη μου τη ζωή έμαθα να αγωνίζομαι με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και των πολιτών. Για δεκαετίες παραμένω και τιμώ τον πολιτικό μου χώρο. Δεν φυγομάχησα ποτέ, δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Η ΑΡΓΩ είναι υπόθεση όλης της πόλης. Αν μπορώ να προσφέρω θα το κάνω με όλη μου την καρδιά, χωρίς υστεροβουλία. Έχω τη δική μου προσωπικότητα και δεν ταυτίζομαι με κανέναν.

Για την ΑΡΓΩ, έδωσα προσωπικές μάχες για να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί το ταξίδι το 2008 και η απόφαση μου να συνδράμω προκειμένου να ολοκληρωθεί και το εγχείρημα με την κατασκευή του Θεματικού Πάρκου και του Μουσείου της Αργούς, ήταν μια συνειδητή επιλογή απέναντι στην πόλη και στους πολίτες του Βόλου. Κάθε άλλος συνειρμός, πηγάζει από συνειδητή διαστρέβλωση των γεγονότων και πικρόχολες γραφίδες, που χρόνια τώρα χύνουν δηλητήριο ενάντια σε όποιον δεν συμπορεύεται «στο άρμα τους». Τους έχω γευτεί… και λόγω χαρακτήρα δεν θα τους ακολουθήσω.

Κρατάω το στόμα μου κλειστό για το ποιος είναι τι, παρά τις προκλήσεις που δέχομαι.
Όποτε βρίσκονται σε πανικό, καταφεύγουν στη λάσπη. Είναι πλέον προβλέψιμοι. Σπεύδουν και κολλούν ταμπέλες για δήθεν «ποιος είναι με ποιόν», μόνο και μόνο για τους δικούς τους μικροπολιτικούς σκοπούς.

Επειδή όμως ποτέ δεν φοβήθηκα να αντιπαρατεθώ για τις θέσεις και τις απόψεις μου, ακόμη και όταν αυτό είχε προσωπικό κόστος, τους προτρέπω αντί να «κυνηγούν ανεμόμυλους» και αντί να «μάχονται» όποιον νοιάζεται για την πόλη, να καταθέσουν τα δικά τους προτάγματα για την πόλη. Έτσι θα είναι πιο χρήσιμοι για τον Βόλο και τους πολίτες».