Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 23:18
Αθλητικά

Ακης Πέτρου: “Μοναδικός μας στόχος η άνοδος!”






O τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, Άκης Πέτρου, μίλησε στη mikriliga.com, για την εικόνα της ομάδας, τους στόχους της, την έναρξη του πρωταθλήματος, για την στήριξη του κόσμου αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Είσαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας;

  • Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για τον στόχο που έχουμε.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

  • Η ομάδα έχει μοναδικό στόχο την άνοδο! Υπάρχει και το κύπελλο στο οποίο κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα, με πρώτο αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Η ομάδα είναι έτοιμη;

  • Είμαστε έτοιμοι. Παρόλο που το πρωτάθλημα ξεκινάει πολύ αργά, έχουμε φτάσει στο τελικό σημείο, που είναι η έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα θα είναι έτοιμη 100%. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες διψάνε για το πρώτο παιχνίδι. Υπάρχει υγεία, δεν έχουμε τραυματισμούς και όλοι οι παίκτες είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

  • Υπάρχει ένα φοβερό κλίμα στην ομάδα το οποίο έχει δημιουργηθεί από την περσινή χρονιά και συνεχίζει να υπάρχει. Έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλό χαρακτήρα, όλοι είναι μια παρέα. Αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όταν κάποιος κάνει ένα λάθος τρέχει ο άλλος να το διορθώσει. Όλοι είναι μία οικογένεια.

Ο κόσμος του Βόλου, στηρίζει την προσπάθεια που κάνετε;

  • Μέχρι τώρα έχει προσελκύσει πολύ κόσμο η ομάδα, γιατί έρχονται και βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το συστατικό για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Τα παιδιά παρουσιάζουν μία πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος τους στηρίζει. Ευχόμαστε να έρθουν ακόμα περισσότεροι.

Tο φετινό πρωτάθλημα, πιστεύεται θα είναι ανταγωνιστικό;

  • Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η Football League, θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία αδιάφορη ομάδα. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και θέλω να πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν αυτά που βλέπαμε στο παρελθόν με ομάδες να παίζουν δύο – τρία παιχνίδια και μετά να αποσύρονται. Λόγω των αλλαγών που θα γίνουν την επόμενη σεζόν, δεν θα υπάρχει καμία αδιάφορη ομάδα. Οι αλλαγές που έχουν προτείνει με τη δημιουργία, SuperLeague 1 και SuperLeague 2 είναι κάτι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο. Εύχομαι, αν και είναι λίγο δύσκολο, να μην αποσυρθεί καμία ομάδα.

Ποιοι θεωρείται ότι θα είναι οι αντίπαλοι σας στην μάχη της ανόδου;

  • Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλα ονόματα στην κατηγορία, όμως πλέον η ιστορία μιας ομάδας δεν παίζει ποδόσφαιρο. Εμείς υπολογίζουμε όλες τις ομάδες, γιατί ακόμα και αυτές που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό.

 

 

Πηγή: mikriliga.com