Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 15:48
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Αθλια δημοσιεύματα σε βάρος του αντιδημάρχου Απ. Ζαρκάδα – Βεργή – Αποζημίωση οκτώ ημερών την εμφάνισαν για μία!






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αν και έχουμε προ πολλού συνειδητοποιήσει ότι αυτά τα δημοσιογραφικά σκουπίδια, που υπάρχουν στην πόλη του Βόλου και που αυτοχαρακτηρίζονται τιμητές των πάντων και μάλιστα βραβεύονται κιόλας (!) έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και αποτελούν απλούς υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος διαπλοκής, εν τούτοις έρχονται στιγμές που μας εκπλήσσουν! Με την χυδαιότητα και τη βρομιά που εκδηλώνουν!

Τελευταίο «επίτευγμά» τους οι άθλιοι σχολιασμοί σε βάρος του αντιδημάρχου, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, Απόστολου Βεργή – Ζαρκάδα, την αποζημίωση του οποίου για τη συμμετοχή του οποίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο και στη «Φιλοξένεια» στη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενη από το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ποσό  των 620 + 216 ευρώ για οκτώ ημέρες ( επτά διανυκτερεύσεις), προσπάθησαν να την εμφανίσουν αποζημίωση μιας ημέρας!!!

Θα μπορούσαν άνετα, με ένα απλό τηλεφώνημα, να διευκρινίσουν τα όσα διαλαμβάνονται στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην περίπτωση που ενδεχομένως την είχαν παρερμηνεύσει. Αλλά βέβαια δεν το έπραξαν γιατί μόνο δημοσιογραφικά δεν λειτουργούν, αλλά αντίθετα είναι δούλοι ενός συστήματος παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης όσων δεν βολεύουν το σύστημα που υπηρετούν.

Το ψέμα, ωστόσο, έχει κοντά ποδάρια, ακριβώς σαν το επαγγελματικό τους ανάστημα. Ηταν και παραμένουν παραδείγματα προς αποφυγή»