Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:03
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδωνις κατά Πολάκη: Γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, θα πάει φυλακή






Άγνοια νόμου δεν υπάρχει, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ – Πρέπει ο Άρειος Πάγος να ελέγξει τις καταγγελίες, πρόσθεσε

«Θα πάει φυλακή αναγκαστικά, μπορεί να μην ξέρει από νομικά, αλλά άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται», δήλωσε για τον Παύλο Πολάκη ο  αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση για τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, που έκανε στο facebook ο αναπληρωτής υπουργόςΥγείας.

Πλέον έχει ενοχοποιήσει τον εαυτό του για εσχάτη προδοσία, καθώς φέρεται να γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που διώκεται ποινικά, επισήμανε ο κύριος Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει σήμερα είναι να ελέγξει ο Άρειος Πάγος τις καταγγελίες».

«Απαιτώ σήμερα κιόλας από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει την Ελληνική Δημοκρατία για το αν ισχύον όσα καταγγέλονται. Αν η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει παραβιάσει το νόμο, αυτό πρέπει να το ξέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ακόμα ότι ο δικηγόρος του προστατευόμενου μάρτυρα είναι γνωστός νομικός αριστερών αντιλήψεων: «Ο ίδιος είπε ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου. Δεν το λέει ο Άδωνις, δεν το λέει ο Βορίδης, το λέει ο συγκεκριμένος δικηγόρος».

O αντιπρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την άποψη που κατέθεσε στη Βουλή ότι όλα όσα κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι ψέματα, τονίζοντας ότι η αποκάλυψη για τον συγκεκριμένο μάρτυρα, εγείρει αμφιβολίες για τις καταθέσεις και των άλλων δύο.