Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 10:06
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο. Χάκαραν τους λογαριασμούς στα social media του Παντελίδη






Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Στις 21:00 το βράδυ οι δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, με σκοπό ο δικηγόρος της οικογένειας να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος, καθώς κάποιος έχει υποκλέψει τα στοιχεία των social media του δημοφιλούς τραγουδιστή και χειρίζεται τα προφίλ του.
«Χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος, από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, γιατί κάποιοι έχουν υποκλέψει τα στοιχεία των social media του Παντελή Παντελίδη, το Facebook και το Instagram του Παντελή από την μοιραία μέρα δεν ελέγχεται από την οικογένειά του, αλλά φαίνεται ότι κάποιος έχει υποκλέψει τους κωδικούς και το χειρίζεται εκείνος», ανέφερε το ρεπορτάζ του «E».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού, είναι άγνωστο αν κάποιος έχει στην κατοχή του το κινητό του Παντελή Παντελίδη μετά το πλιάτσικο στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος ή αν έχει χακάρει τους λογαριασμούς του.

πηγή: iefimerida.gr