Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:13
Αθλητικά

Αδιανόητο: Οπαδοί του Ολυμπιακού εκδίωξαν τον Μπουργάνη από το ΕΑΚ






Ένα ακόμη τραγικό και συνάμα θλιβερό περιστατικό συνέβη σε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με πρωταγωνιστές μία μικρή μερίδα οπαδών των «ερυθρολεύκων» και έναν ποδοσφαιριστή του Volos NFC.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τερματοφύλακας του Volos NFC Νίκος Μπουργάνης βρέθηκε χθες το απόγευμα στις εξέδρες του ΕΑΚ, έχοντας σημειωτέον πληρώσει το εισιτήριο των 10 ευρώ, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν διότι μία μικρή μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου κινήθηκε εναντίον του και ουσιαστικά τον εξεδίωξαν από τις εξέδρες του γηπέδου.

Και ο λόγος που συνέβη αυτό, άκουσον – άκουσον, είναι επειδή ο Μπουργάνης αγωνίζεται στον Volos NFC. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ…

Είναι αλήθεια βέβαια ότι την ώρα του επεισοδίου κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, ζητούσαν να αφήσουν τον Μπουργάνη να παρακολουθήσει το ματς, ωστόσο δεν εισακούστηκαν.

Το αστείο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν απούσα, καθώς είτε ηθελημένα είτε άθελα της επέτρεψε σε κάποιους λιγοστούς οπαδούς να επιβάλλουν το δικό τους νόμο.

Αν λοιπόν κύριοι της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου δεν είστε ικανοί να επιβάλλετε τα αυτονόητα, όπως το να μπορεί ένας ποδοσφαιριστής (έστω και αντίπαλης ομάδας) να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τότε παραιτηθείτε.

Και όπως είχαμε πει και παλιότερα. Μην… κονταίνετε άλλο τον Ολυμπιακό Βόλου

Οσο για τους λιγοστούς είναι αλήθεια οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που κινήθηκαν απειλητικά προς τον Μπουργάνη και τον έδιωξαν από τις εξέδρες του ΕΑΚ, τους αφήνουμε στην κρίση των χιλιάδων υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της τεράστιας ομάδας που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου.