Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 07:05
Τοπικά

Αγριά: Οδηγός προκάλεσε τροχαία ευρισκόμενος σε βαριά μέθη






Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 12:30, επιχειρηματίας από την Αγριά, όταν το αυτοκίνητο του, με το οποίο κινούνταν από Λεχώνια προς Αγριά, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο οδηγός εξ αιτίας μέθης ήταν μισολιπόθυμος. Στο αλκοτέστ που τον υπέβαλαν αμέσως διαπίστωσαν ότι βρισκόταν στα 2,10 όταν το όριο είναι 0,25!.  Βεβαίως οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κρατήθηκε και σήμερα θα παραπεμφθεί να δικαστεί στο αυτόφωρο Στο μεταξύ χθες συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα μετά από τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αυτοκίνητο κατέληξε στα…χωράφια

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας Μερσεντές, όταν στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, κατέληξαν στα χωράφια, αφου το όχημα εξετράπη της πορείας του λογω αυξημένης ταχύτητας στον επαρχιακό δρόμο Νεοχωρίου – Βόλου στο ύψος των ψυγείων Αλεξόπουλου στα Λεχώνια.

Σε μια επικίνδυνη στροφή που υπαρχει στο σημείο, ο οδηγός δεν κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα το οποίο κατέληξε στο γειτονικό χωράφι χωρις ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.