Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:26
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγραφιώτου: Μαρτυρία «φωτιά» ανατρέπει τα δεδομένα – Κυκλοφορεί μανιακός δολοφόνος στο Μαρούσι;






Ταινία μυστηρίου θυμίζει η υπόθεση δολοφονίας της εύπορης Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι – Νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη – Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης; – Τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σε θρίλερ παραπέμπει η υπόθεση της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο υπόγειο του τρόμου.

AdTech Ad

Κυκλοφορεί μανιακός δολοφόνος στο Μαρούσι;

 

Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός. Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

 

Μαρτυρία – κλειδί: Με ποιον καυγάδιζε στο τηλέφωνο πριν εξαφανιστεί;

 

Το βράδυ της Παρασκευή μια νέα μαρτυρία είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ένας άνδρας άκουσε την άτυχη γυναίκα να καυγαδίζει στο τηλέφωνο, λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή της.

«Καθόταν δίπλα μου και την άκουσα να καυγαδίζει με κάποιον. Μιλούσε δυνατά, την άκουσε όλο το μαγαζί. Έλεγε ‘’θέλω τα λεφτά, δεν έχω άλλη προθεσμία’’ και μίλαγε για αρκετή ώρα. Μόλις άκουσα για την εξαφάνισή της, αμέσως την θυμήθηκα. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για την Ελευθερία!» είπε ο μάρτυρας.

 

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της

 

Τις τελευταίες μέρες η έντονη μυρωδιά από την αποσύνθεση του πτώματος είχε γίνει ιδιαιτέρως αισθητή στο κατάστημα του Αμαρουσίου. Με δική τους πρωτοβουλία μία υπάλληλος του σουπερμάρκετ κι ένας υπάλληλος ασφαλείας του καταστήματος, αποφάσισαν σε ένα διάλειμμα τους να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου, κρατώντας φακούς.
Ακολουθώντας την έντονη δυσοσμία εντόπισαν μετά από λίγη ώρα στο κατασκότεινο γκαράζ το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν τους υπευθύνους της εταιρείας και στη συνέχεια την Αστυνομία.

Είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου ο δολοφόνος της 69χρονης;

 

«Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, το “προφίλ” του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου ταιριάζει με αυτό του “δράκου” του Αμαρουσίου και γι’ αυτό δίνω πιθανότητες 80 τοις εκατό να είναι αυτός, ο οποίος τη σκότωσε. Πρέπει όμως οι βάσιμες ενδείξεις να μετατραπούν σε αποδείξεις κι αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους είτε εργαστηριακά, είτε με την ομολογία του.

Μέχρι στιγμής από το DNA και τα αποτυπώματα του δεν αποδεικνύεται ότι ο 30χρονος σκότωσε την 69χρονη συνταξιούχο, έτσι προσπαθούμε να τον ταυτοποιήσουμε μέσω της ανάκρισης. Ο 30χρονος προς το παρόν αρνείται ότι τη δολοφόνησε, εάν όμως βεβαιωθούμε ότι ήταν στο σούπερ μάρκετ την ημέρα της δολοφονίας, τότε θα “σπάσει” και θα ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα

Οι εκτιμήσεις αξιωματικού της Ασφάλειας που συμμετέχει στις έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, «δείχνουν» γιατί ο «δράκος» του Αμαρουσίου, θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τις αρχές.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η δολοφονία έγινε πριν από 35 ημέρες, το χρονικό διάστημα δηλαδή που άρχισε τις επιθέσεις ο 30χρονος, και μάλιστα όλες στην ίδια περιοχή, το Μαρούσι.

Ο τρόπος δράσης «δείχνει» τον «δράκο» του Αμαρουσίου
Η πιο σημαντική ένδειξη όμως που κάνει την Ασφάλεια να πιστεύει ότι σκότωσε τη συνταξιούχο, είναι ο τρόπος δράσης, αλλά και το σεξουαλικό κίνητρο.

Και στις έξι ταυτοποιημένες απόπειρες βιασμού, αλλά και στη δολοφονία της 69χρονης, ο 30χρονος έστησε ενέδρα σε γυναίκες που δεν γνώριζε, επιτέθηκε από πίσω, έριξε στο έδαφος τα θύματά του, και στη συνέχεια επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι.

Σε όλες τις επιθέσεις του, οι γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τσάντες με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ο δράστης δεν αφαίρεσε. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της 69χρονης, δίπλα στη σορό της οποίας βρέθηκε η τσάντα της με χρήματα, κινητό, στοιχεία ταυτότητας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι κάμερες ασφαλείας στο σούπερ μάρκετ καταγράφουν μόνο για 10 ημέρες, έτσι πλέον ψάχνουν οπτικό υλικό από κάμερες κοντινών καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει αίτημα στον εισαγγελέα προκειμένου να εκδώσει διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου, αφού δεν αποκλείουν να έχουν πέσει θύματα του και άλλες γυναίκες, αλλά δεν το κατήγγειλαν, ενώ ίσως κάποιος πελάτης του σούπερ μάρκετ τον αναγνωρίσει.

Υπάρχει βέβαια και το εφιαλτικό ενδεχόμενο, να αποδειχθεί δηλαδή ότι ο 30χρονος δεν έχει σχέση με την άγρια δολοφονία της 69χρονης, πράγμα που σημαίνει ότι ένας δεύτερος «δράκος» ακόμη πιο επικίνδυνος, κυκλοφορεί ελεύθερος…

Ένας «δράκος» ο οποίος δεν διστάζει να σκοτώσει τα θύματα του, τα οποία εντοπίζει τυχαία με σκοπό να τα βιάσει. Και γι’ αυτό οι αστυνομικοί δίνουν «μάχη» με τον χρόνο προκειμένου να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της Αγραφιώτου, πριν υπάρξει δεύτερη επίθεση…