Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:57
Τοπικά

Αγοράκι τεσσάρων ετών κατάπιε καρφί ενώ έπαιζε






Πανικός και αναστάτωση σε οικογένεια Βολιωτών χθες το μεσημέρι. Το αγγελούδι της, ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 4 ετών, έκλαιγε και έλεγε ότι κατάπιε ένα καρφί. Σοκαρισμένοι οι γονείς άρχισαν απεγνωσμένα να καλούν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Τελικά όμως, μεταφέρουν μόνοι το παιδάκι στο Νοσοκομείο για να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Τα λεπτά αγωνίας που ακολούθησαν μέχρι ο μικρούλης να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και να λάβει  τριτοβάθμια περίθαλψη υγείας έμοιαζαν να διαρκούν ατελείωτες ώρες.

Εντούτοις, το αγοράκι εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και οι γιατροί έριξαν όλη την προσοχή τους εκεί. Υπέβαλαν το παιδάκι σε σειρά εξετάσεων και έως αργά το απόγευμα συνέχιζαν να το παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα δεν ήταν γνωστό υπό ποιες συνθήκες ακριβώς
συνέβη, καθώς δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας του περιστατικού.

Προφανώς το αγοράκι διέλαθε της προσοχής της οικογένειας και σε ανύποπτη στιγμή έβαλε ένα καρφί στο στόμα του και από λάθος το κατάπιε.

Ο μικρούλης άρχισε τότε να κλαίει τρομαγμένος και να ενημερώνει τους γονείς του τι είχε συμβεί. Οι γιατροί συνέχιζαν να εξετάζουν τον μικρούλη και να τον παρακολουθούν. Για λόγους πρόληψης υπέβαλαν τον ανήλικο σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις.