Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:14
LIFE

Αγνοείται η Sinead O’Connor – Φόβοι για τη ζωή της






Τα ίχνη της σπουδαίας τραγουδίστριας Σινέιντ Ο’ Κόνορ αγνοούνται από εχθές, Κυριακή, ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό της στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ΤΜΖ, ο οποίος αποκάλυψε πρώτος το θάνατο του Prince, η τραγουδίστρια εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στην περιοχή Γουιλμέτ του Σικάγο.

Οι αστυνομικές αρχές εκφράζουν ανησυχία για τη ζωή της, επισημαίνοντας πως έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άγνωστος κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια δεν επέστρεψε από τη βόλτα με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ειδοποίηση που εστάλη στους αστυνομικούς, η Ο΄ Κόνορ «αγνοείται και έχει τάσεις αυτοκτονίας».

Η τελευταία φορά που την είδαν οδηγούσε ένα ποδήλατο με ροζ καλάθι, φορούσε μαύρο πανωφόρι, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα φούτερ που έγραφε «Ιρλανδία».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook δηλώνοντας στην οικογένειά της ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει ανακοινώνοντας ότι είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της, έπειτα από τη ρήξη των σχέσεών της με συγγενικά της πρόσωπα, εκ των οποίων και τα παιδιά της.

Την ίδια ώρα, στο τελευταίο μήνυμα που ανήρτησε την ημέρα της εξαφάνισής της απευθύνεται στον γιο της Τζέικ, ζητώντας του να προσέχει τον αδελφό του, να μην τον εγκαταλείψει και τονίζοντάς του να προσλάβει ένα δικηγόρο.

«Μην εγκαταλείψεις τον αδελφό σου ή κάποιο από τα άλλα μωρά μου ξανά. Αυτό που έκανες στον αδελφό σου και στη μητέρα σου είναι κυριολεκτικά εγκληματικό», έγραψε στη σελίδα της με δεκάδες θαυμαστές της να σχολιάζουν και να εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάστασή της.

Η ανάρτηση του ιστότοπου TMZ


Η τελευταία της ανάρτηση πριν την εξαφάνισή της