Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 21:14
Τοπικά

“Έφυγε” ο Σάκης Κεχρής σε ηλικία 64 χρόνων






“Εφυγε” σήμερα το πρωί από τη ζωή  ο Σάκης Κεχρής,  πρώην πρόεδρος του Μαγνησιακού. Ο Σάκης Κεχρής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 χρόνων. Τον τελευταίο χρόνο έδινε με περισσή δύναμη και θάρρος τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο η καρδιά του δεν άντεξε και εξέπνευσε βυθίζοντας την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν στη θλίψη.

Ήταν σύζυγος της Τζένης Κυριακοπούλου, υπαλλήλου της Γραμματείας του ΕΚΒ και πατέρας της Μίνας διευθύντριας παιδικού σταθμού του Δήμου Βόλου και του Βασίλη που διατηρεί στην αρχή της Ερμού στο γνωστό καφέ Τρανζίστορ.

Ο Σάκης Κεχρής, κατάγονταν από την Πάτρα. Αγωνίστηκε αρκετά χρόνια με τα χρώματα της Παναχαικής αρχικά και μετά στον Α.Ο Πάτρας. Τη δεκαετία του’70   βρέθηκε στο Βόλο όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Αλμυρό, το Μαγνησία και το Διμήνι.

Από τότε δεν αποχωρίστηκε ποτέ την πόλη του Βόλου όπου δημιούργησε την οικογένειά του και εργάζονταν στο εργοστάσιο της  Αλκατέλ (Καλώδια Βόλου) από το οποίο αποχώρησε από τους τελευταίους όταν έκλεισε.

Μεγάλη του αγάπη παρέμενε πάντα το ποδόσφαιρο για αυτό και πολύ γρήγορα ασχολήθηκε με το Μαγνησιακό, στον οποίο πρόσφερε πολλά από διάφορες διοικητικές θέσεις. Ως πρόεδρος του Μαγνησιακού έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές υποδομές που δημιουργήθηκαν και τις οποίες θα ζήλευαν και οι μεγάλοι σύλλογοι.

Άνθρωπος προσιτός ανιδιοτελής  και δραστήριος. Πνεύμα ανήσυχο με λόγο κοφτερό, ακριβοδίκαιος και πάντα δίπλα σε όποιον τον είχε ανάγκη. Τιμούσε τους φίλους του και ήταν πάντα η ψυχή της παρέας.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στις  10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Βόλου.