Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:58
Τοπικά

Έρχεται το πρώτο Street Food Festival Volos






To 1ο Street Food Festival Volos θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14 έως και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. To φεστιβάλ θεσμός φτάνει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου με ελεύθερη είσοδο.
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε το Street Food Festival: Η δυναμική ιδέα με πολλές πετυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη και Τρίκαλα καταφτάνει στο λιμάνι του Βόλου για ένα χορταστικό τριήμερο από το απόγευμα της Παρασκευής 14 έως και τα μεσάνυχτα το βράδυ της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Το event που επιμελείται η ομάδα Soulfood φέρνει γεύσεις και κοινό όλων των ηλικιών κοντά σε ένα μέρος, μεταμορφώνει τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα και δίνει ραντεβού να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από ασιατικές τροπικές προτάσεις και αμερικάνικες κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες και κοκτέιλ ή δροσερές μπύρες μας περιμένουν για να τις δοκιμάσουμε.
Όλος ο Βόλος, όλος ο κόσμος κυριολεκτικά στο πιάτο σας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Έναρξη / ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από τις 6 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα.
O Πολυχώρος Τσαλαπάτα εκτός από γεύσεις και κόσμο, αναμένεται να γεμίσει δράσεις για όλες τις ηλικίες. Μουσική επιλογή απο dj’s όλη την ημέρα, συναυλίες και happenings για τους μικρούς μας φίλους και παρέα για 3 ημέρες οι πιο γνωστοί εκπρόσωποι του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές.
Το πιο γνωστό σημείο του Βόλου μας περιμένει στην είσοδο της πόλης με διαμορφωμένη έκταση και όμορφο περιβάλλον για τη γιορτή του σύγχρονου φαγητού.