Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 11:51
Τοπικά

Έργα σε δρόμους και γειτονιές από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου






Συνεχίζονται τα έργα κατασκευής νέων δρόμων νότια του περιφερειακού στις περιοχές Καραγάτς και Νέας Δημητριάδας. Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου εκτελούν αυτές τις ημέρες εργασίες κατασκευής νέων δρόμων στη Νέα Δημητριάδα συγκεκριμένα της οδού Κρόνου.

Στον προγραμματισμό της υπηρεσίας, είναι να κατασκευαστούν δρόμοι που εφάπτονται στον Περιφερειακό και για τους οποίους υπάρχουν χρόνια αιτήματα πολιτών, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Επιπλέον και μετά την πλακόστρωση στον αύλειο χώρο της Αγίας Άννας, παρεκκλήσι του ιερού ναού των Αγίων Αναργύρων, τα συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες πλακόστρωσης στην στην ίδια συνοικία και συγκεκριμένα σε μια μικρή πάροδο, στη Ναυπλίου, για την οποία υπήρξε σχετικό αίτημα από πολίτη με ειδικές ανάγκες.

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης με τη συνεργασία της υπηρεσίας, παρακολουθεί τα έργα εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξή τους.
Η βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη είναι μια προτεραιότητα που έχει θέσει η δημοτική αρχή από το ξεκίνημά της. Η υπηρεσία προσπαθεί να ανταποκριθεί και να βοηθάει με παρεμβάσεις της σε όλη την πόλη.