Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:58
ΒόλοςΤοπικά

Έξαλλη η Νατάσα από το “χαστούκι” Παπαδούλη κραυγάζει και υβρίζει… – Εκτίθεται και πάλι μπροστά στους πολίτες






Υστερία φαίνεται πως προκάλεσαν στα “ορφανά” του Σκοτινιώτη (για τον ίδιο δεν υπάρχουν νέα από την απομόνωσή του) οι σκληρές όσο και αποκαλυπτικές αλήθειες που διατύπωσε δημόσια ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Παπαδούλης για τον αρνητικό ρόλο που έπαιξαν και παίζουν υπέρ των προσωπικών τους συμφερόντων και κατά αυτών της πόλης.

Ετσι η πριμαντόνα της “σκοτινής” παράταξης, καταφεύγοντας στο ραδιόφωνο του Καρεκλίδη και ξεχνώντας τους καλούς τρόπους, την δημοκρατική της παράδοση και τον παροιμιώδη πολιτικό της πολιτισμό, επιδόθηκε σε ένα υβρεολόγιο  κατά του Απ. Παπαδούλη και κατά του…Αχιλλέα Μπέου!

Διαβάστε τις δηλώσεις της, που πιθανώς να υποκρύπτουν μια ψύχωση με τον Αχιλλέα Μπέο που πρέπει να κοιτάξει, και αντιμετωπίστε με κατανόηση και συγκατάβαση την κατάστασή της, καθώς γι αυτή πια ισχύουν οι στίχοι του Βάρναλη “που ‘σαι νιότη που ‘λεγες πως θα γινόμουν άλλη”. Από ηγέτιδα της “δημοκρατικής” παράταξης σε βοηθό της… Νάνσης!

Οι αναλυτικές δηλώσεις της στο Ράδιο του Καρεκλίδη:

Το να γίνει μπουρλότο η δημοτική αρχή με την ανακοίνωσή μας και να δεχτούμε μία ακόμη χυδαία επίθεση, ήταν αναμενόμενο. Γιατί αποκαλύψαμε με ατράνταχτα επιχειρήματα ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Εμείς με τον κ. Παπαδούλη δεν ασχοληθήκαμε. Ό,τι είχαμε να πούμε για τις εκλογές, το είπαμε δημόσια και με αίσθημα ευθύνης.
Η ανακοίνωσή του ήταν μια σχιζοφρενική ανακοίνωση. Μία απρόκλητη επίθεση. Ο κ. Παπαδούλης διαλαλεί ότι είναι ανεξάρτητος υποψήφιος. Από πού κι ως πού, λοιπόν, του χρωστάει η Επιλογή Ευθύνης; Από πού κι ως πού προκύπτει η υποχρέωση στήριξής του; Ή θα μας αφαιρέσει το δικαίωμα να εκφράζουμε τις πολιτικές μας απόψεις;

Ας ψάξει αλλού για συνωμοσίες και καταχθόνια σχέδια. Η κατασκευή εχθρών είναι η εύκολη καταφυγή, όταν αρχίζουν τα δύσκολα. Φαίνεται ότι κατάλαβε πως είναι βαριά η καλογερική για τις πολιτικά αδύναμες πλάτες του. Και , προφανώς, ψάχνει να βρει να φορτώσει σε άλλους τις ανασφάλειες και τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε. Γι’ αυτό μιλάει απαξιωτικά για ανθρώπους που έχουν προσφέρει σ’ αυτή την πόλη και τα τελευταία χρόνια ασκούν υπεύθυνη αντιπολίτευση, αποκαλύπτοντας τη φαυλότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Ποιος μιλάει; Ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια σιωπά; Δεν υπάρχει; Γι’ αυτό αναμασάει τις αθλιότητες Μπέου εναντίον μας. Γι’ αυτό και τον αποθεώνει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του δημάρχου.

Έφτασε να μπερδεύει τον αντίπαλό του ο κ. Παπαδούλης. Εμείς όμως έχουμε διαφορετικό αντίπαλο. Αν εκείνος έχει εμάς, ας το εκτιμήσει ο κόσμος. Η δική μας αγωνία είναι να ηττηθεί η απερχόμενη δημοτική αρχή. Η δική του, σε ποιον θα φορτώσει την ευθύνη για ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα για τον ίδιο.

Αλλά εμείς δεν χάνουμε τον στόχο μας. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να δώσουμε συνέχεια και να τροφοδοτήσουμε την εσωστρέφεια. Για εμάς στόχος είναι η δημοκρατική ανατροπή στον Δήμο. Πώς μια νέα πολύχρωμη δημοτική πλειοψηφία, ανανεωμένη σε ιδέες και πρόσωπα, θα αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια της πόλης, θα ξαναπιάσει το νήμα με τη δημοκρατική και πολιτισμική της παράδοση και θα αναδείξει τον Βόλο σε δυναμικό περιφερειακό κέντρο.

Καλό θα ήταν ο κ. Παπαδούλης να παραμείνει ψύχραιμος και να συμπαραταχθεί με την προσπάθεια για αλλαγή στον Δήμο. Τα υπόλοιπα είναι «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν».

Εμείς, προτάσσοντας το συμφέρον της πόλης, βάλαμε στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες και, ήδη από τα τέλη του 2015, αναδείξαμε την ανάγκη για μια μεγάλη αυτοδιοικητική συμμαχία από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Άστοχες εξωγενείς παρεμβάσεις δεν επέτρεψαν να καρποφορήσουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Όμως, τώρα, είναι η ώρα της μάχης, δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίνιες και εσωστρέφεια, όπως γράψαμε και στην ανακοίνωσή μας.

Η Επιλογή Ευθύνης είναι μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική παράταξη, με γνήσια αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Στηρίχτηκε, το 2014, κομματικά μόνο από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, αλλά στελεχώθηκε από πολίτες από όλο το δημοκρατικό τόξο. Με όλους αυτούς τους ανθρώπους αγωνιζόμαστε, τεσσεράμισι χρόνια τώρα, μας στηρίζουν, είναι ενεργοί, έρχονται στις εκδηλώσεις μας, κάνουν παρεμβάσεις, τους τιμούμε για τη στάση τους.

Να σας θυμίσω ότι, όταν η ΔΗΣΥ είχε 4,68%, η Επιλογή Ευθύνης πήρε 15,3% σε ένα «κολασμένο» πολιτικό περιβάλλον. Είναι λογικό, λοιπόν, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το κάθε μέλος της να κάνει αρχικά τη δική του πολιτική επιλογή, ανάμεσα σε καθόλα άξιες υποψηφιότητες, όπως επισημάναμε στην ανακοίνωσή μας, δίνοντας τον αγώνα για τη στρατηγική ήττα του πιο φαύλου «καθεστώτος».

Η Επιλογή Ευθύνης όμως είναι μια παράταξη ενότητας και ευθύνης απέναντι στην πόλη. Θα συναντηθούμε, λοιπόν, όλοι μαζί στην τελική μάχη για τη δημοκρατική ανατροπή με τη μεγάλη πλειοψηφία των Βολιωτών. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στον Βόλο και τους πολίτες του.

Και ανακοίνωση

Η δημοτική ομάδα της «Επιλογής Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» επισημαίνει τα εξής:
«Δεν πρόκειται να μπούμε σ’ έναν άγονο κύκλο αντιπαράθεσης με τον κ. Παπαδούλη. Δεν απάντησε, άλλωστε, στην ανακοίνωσή μας, η οποία εξάλλου δεν επιδέχεται παρερμηνεία. Απλά φρόντισε -με καθυστέρηση ώστε να συμπέσει με τη σημερινή μέρα…- να κάνει σαφές ότι δεν έχουμε την ίδια στόχευση.
Η δική μας αγωνία είναι πώς θα συμβάλουμε, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί την τελική μάχη, για να φύγει τα μαύρο σύννεφο από την πόλη. Γι’ αυτό και παραμερίσαμε κάθε θεμιτή -αφού εμείς δεν επιλέξαμε όλα αυτά τα χρόνια την ασφάλεια της σιωπής- προσωπική φιλοδοξία. Η δική του αγωνία, όπως φαίνεται πια, είναι σε ποιους θα φορτώσει την ευθύνη για τυχόν αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ίδιο. Και εφευρίσκει συνωμοσίες, ίντριγκες και καταχθόνια σχέδια.
Ας ελπίσουμε πως θα το ξανασκεφτεί στον ελάχιστο πολιτικό χρόνο που μένει. Το οφείλει, όπως άλλωστε το οφείλουμε όλοι μας, στην πόλη και στους συμπολίτες μας».