Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 22:31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και συμβολαιογράφων στο Ειρηνοδικείο Αθηνών






Το καθιερωμένο «ραντεβού» των διαδηλωτών ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκε και σήμερα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης μεταξύ των συγκεντρωμένων και των συμβολαιογράφων.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι έγιναν αντιληπτοί από τους διαδηλωτές οι οποίοι τους ζητούσαν επίμονα και με φωνές αν αποχωρήσουν από τον χώρο των δικαστηρίων.

eirnath8

Και οι τρεις συμβολαιογράφοι εν τέλει έφυγαν ενώ όταν οι διαδηλωτές «έδειχναν» έντονα την πόρτα της εξόδου σε μία γυναίκα δικαστικό, φάνηκε και ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε., Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος με χαρακτηριστικές κινήσεις της ζητούσε να αποχωρήσει ώστε να εκτονωθεί η ένταση.

eirnath2eirnath3

Από την πλευρά τους, οι δύο από τις τρεις συμβολαιογράφους που δέχτηκαν τη λεκτική επίθεση ανέφεραν: «Αυτή δεν είναι εύρυθμη λειτουργία του κράτους; Αυτοί οι κύριοι που έρχονται εδώ είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Δεν εκπροσωπούνται οι οφειλέτες από αυτούς τους ανθρώπους. Και ψεύδονται καθώς μιλάνε για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ενώ σήμερα δεν θα γίνονταν πλειστηριασμοί κατοικίας αλλά για δάνεια».

eirnath6


 

 

Πηγή: newsbeast.gr