Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:25
Θεσσαλία

Έκλεψαν δύο περίπτερα στα Τρίκαλα






Εξιχνιάσθηκαν άμεσα, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, δύο περιπτώσεις απάτης και μία απόπειρα απάτης που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα, σε βάρος ιδιοκτητών περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών.

Συνελήφθη, ως δράστης, σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της , ο 33χρονος, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη σε δύο περίπτερα και ένα κατάστημα ψιλικών στην πόλη των Τρικάλων, όπου  ζήτησε την έκδοση προπληρωμένων καρτών για διαδικτυακή χρήση, αξίας (100) ευρώ η καθεμία.

Κατά την έκδοση των καρτών, κατάφερνε να αποσπάσει τους 16ψήφιους κωδικούς αυτών, ενώ στη συνεχεία προφασιζόμενος την έλλειψη χρημάτων, αποχωρούσε από τα καταστήματα χωρίς να πληρώνει και να παραλαμβάνει τις ανωτέρω κάρτες, αποκομμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τρεις προπληρωμένες κάρτες, συνολικής αξίας (300) ευρώ.

Ακολούθως, ενεργοποίησε δύο από τις κάρτες σε ιστοσελίδες παροχής διαδικτυακού στοιχηματισμού, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους κωδικούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.