Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 10:13
ΒόλοςΤοπικά

Έκκληση του Δήμου για περιορισμό της κίνησης αυτοκινήτων – Δυσχεραίνουν τα συνεργεία αποχιονισμού






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η έντονη χιονόπτωση συνεχίζεται και σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση μέχρι αργά αύριο το πρωί. Τα εύλογα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται και δυστυχώς από την συμπεριφορά πολλών συμπολιτών επιδεινώνονται.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα αυτοκίνητά τους και κυρίως να μεριμνούν ώστε στους χώρους που τα σταθμεύουν να μην εμποδίζεται η διέλευση των μηχανημάτων και των συνεργείων αποχιονισμού.

Δυστυχώς τέτοια κρούσματα υπάρχουν πολλά και δυσχεραίνουν ένα ήδη τιτάνιο έργο που δίνεται με κάθε πρόσφορο μέσο από πλευράς Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιών, προκειμένου να διατηρηθούν ζωτικές λειτουργίες της πόλης και να εξυπηρετηθούν βασικές ανάγκες της πόλης και των πολιτών.

Υπενθυμίζουμε ότι για τα προβλήματά τους, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, οι συμπολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο Γραφείο του Δημάρχου, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, και όπου συνεχώς και μέχρις ότου απομακρυνθεί η κακοκαιρία υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ειδική ομάδα για την εξυπηρέτηση και παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών από περιοχές όπου πιθανώς η πρόσβαση να είναι δυσχερής με συμβατικά μέσα.