Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:42
Κόσμος

Έκαναν ηθοποιό σκλάβα του σεξ: Η αποκάλυψη έγινε με τον πιο περίεργο τρόπο!






Στην ταινία, όπου πρωταγωνιστούσε, υποδυόταν τον εαυτό της, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Το συμβάν έλαβε χώρα το 2002, όταν η Frida Farrell παρασύρθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο με την υπόσχεση για μια φωτογράφηση για την εταιρεία Harley Davidson.

Μετά από 14 χρόνια και μέσα από τη βραβευμένη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί αποκάλυψε σε όλους τον εφιάλτη που είχε ζήσει. Ακόμα και ο πατέρας της δεν γνώριζε ότι υποδυόταν τον εαυτό της στην ταινία «Selling Isobel» μέχρι την πρεμιέρα. Ο μόνος άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η ταινία γύρισε τη Frida Farrell πίσω στη στιγμή που μπήκε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου για μια υποτιθέμενη φωτογράφηση. Τότε που ο κόσμος της μετατράπηκε σε εφιάλτη και αναγκάστηκε να ποζάρει για πορνογραφικές φωτογραφίες και να κάνει σεξ με αγνώστους.

«Μερικές φορές ξαπλώνω στο κρεβάτι και σκέφτομαι «γιατί, γιατί, γιατί ήσουν τόσο χαζή;». Ακόμα κατηγορώ τον εαυτό μου επειδή είχε ακόμα την επιλογή». Η Frida δέχτηκε την πρόταση σε έναν δρόμο στο Λονδίνο. «Είχε συμβεί να με σταματήσουν στο Παρίσι, το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη. Μου είχε συμβεί παντού».

«Υπήρχε ένα σκηνικό. Υπήρχαν φρούτα, καφές, τσάι και σνακ. Υπήρχε μέχρι και μια βοηθός, ένα κορίτσι που βοηθούσε με τα φώτα». Αφού έκαναν τη φωτογράφηση, ο Peter την πήρε τηλέφωνο για να την ενημερώσει πως άρεσε πολύ στον πελάτη και ήθελαν και άλλο δείγμα.

Έτσι ξαναπήγε στο διαμέρισμα. Μόνο που αυτή τη φορά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ διαφορετική. Με το μπήκε στο διαμέρισμα ο Peter την κλείδωσε μέσα και την απειλούσε με μαχαίρι. «Μην κάνεις τίποτε γιατί θα το χρησιμοποιήσω». Οι επόμενες τρεις μέρες ήταν θολές επειδή ήταν ναρκωμένη.

Αναγκάστηκε να φορέσει χρησιμοποιημένα εσώρουχα, να ποζάρει για πορνό, να κάνει στοματικό έρωτα στον απαγωγέα της και να κάνει σεξ με 5 αγνώστους. Ορισμένες από τις τρομακτικές αναμνήσεις της περιλαμβάνονται στη νέα της ταινία.

«Συμβαίνουν πολλοί βιασμοί δυστυχώς» είπε τονίζοντας πως η ταινία ήταν θεραπευτική για την ίδια. Είχε καταφέρει να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης όταν ο Peter ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα.

 

Το Trailer της ταινίας:

 

Πηγή: govastileto.gr